Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    привіт mindafuttu...не плутайте мг з мм3 потім ви повинні побачити, навіть lim диму, терміни, платежі і prex rail
    кріс *я добре знаю, що повинні бути розширені на всіх bp (як я зробив для edc15), але edc16 має велику кількість вр, і, чесно кажучи, ви отримаєте той же результат...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    привіт mindafuttu...не плутайте мг з мм3 потім ви повинні побачити, навіть lim диму, терміни, платежі і prex rail
    кріс *я добре знаю, що повинні бути розширені на всіх bp (як я зробив для edc15), але edc16 має велику кількість вр, і, чесно кажучи, ви отримаєте той же результат...
    ? простіше, ніж здається.. врешті-решт від такої ж крок, що вам потрібно..? працюємо тільки на час, від дизельного палива точніше.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ? простіше, ніж здається.. врешті-решт від такої ж крок, що вам потрібно..? працюємо тільки на час, від дизельного палива точніше.
    В деяких речах... Але якщо вам потрібно налаштувати турбо або обмежувачі крутного моменту ви не можете дати ті ж кроком...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    75 на високих обертах я не думаю, що кілька, на вашому місці тебе втрачу трохи турбо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Насправді я повинен закінчити краще передоплату.. Але в цілому машина в порядку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ну, насправді, я переробив на іншу карту мого брата...треба ще спробувати...я зняв з деяким збільшенням до цін, що мені не подобалося нічого...і я спробував дати трохи більше після 3800giri...як rail, що в часи...і на цей раз я затягнув max 2.2 градусів заздалегідь...(в іншої був орі)...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    C'? крім того, необхідно враховувати, що edc15 x деякі вірші ? pi? до покласти до точки, ніж до сестри, edc16.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав mindafuttu Visualizza Messaggio
    C'? крім того, необхідно враховувати, що edc15 x деякі вірші ? pi? до покласти до точки, ніж до сестри, edc16.
    ви впевнені, що говорите??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ви впевнені, що говорите??
    Звичайно.. насправді Я написав, що в раз ? pi? важко..., Хк? ? менш інтуїтивно робити, що з edc16.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ну, насправді, я переробив на іншу карту мого брата...треба ще спробувати...я зняв з деяким збільшенням до цін, що мені не подобалося нічого...і я спробував дати трохи більше після 3800giri...як rail, що в часи...і на цей раз я затягнув max 2.2 градусів заздалегідь...(в іншої був орі)...
    Вибачте, але як ви збільшити час після 3800 об, якщо карта часу ? у залежності від тиску і IQ?

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •