Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98

Думка поліпшення карту gp 75cv і проблема зчеплення

Доброго ранку, мій клієнт приніс мені карту для завантаження на великий точки 75cv і бачив, що ? у розмірі у розмірі такої ж, як мій, я вирішив зарядити, я теж, щоб спробувати. Машина ? prontissima, красиві зйомки і сильний штовхає всіх раундів з невеликим зниженням після 2900. Поки нічого поганого...навпаки!!! Проблема ? тільки... мені після 15 днів він почав ходити від удару машини, як тільки я залишаю зчеплення, тільки з першої. Приклад: без прискорення, як тільки відривається зчеплення машина не гладку, йде на шишки... навіть якщо accellero трохи і пологів машина йде на шишки... проблеми в роботі зчеплення. Номер мого клієнта я втратив, і я не знаю, де піти і знайти тут що ? навіть у моїй країні. Тепер я хотів би знати, хто з вас, якщо пу? бути залежить від карти, яка споживає зчеплення або якщо ви вже були деякі проблеми з моєю, незалежно від карти. Педаль ? дуже легкий, неначе нове зчеплення просто монтується.. я Б спочатку думка деяких експертів, я знаю, що має значення із збільшенням роздута на обмежувачі... можливо, кілька порад для її поліпшення.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 07-02-2013 18:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Доброго ранку, мій клієнт приніс мені карту для завантаження на великий точки 75cv і бачив, що ? у розмірі у розмірі такої ж, як мій, я вирішив зарядити, я теж, щоб спробувати. Машина ? prontissima, красиві зйомки і сильний штовхає всіх раундів з невеликим зниженням після 2900. Поки нічого поганого...навпаки!!! Проблема ? тільки... мені після 15 днів він почав ходити від удару машини, як тільки я залишаю зчеплення, тільки з першої. Приклад: без прискорення, як тільки відривається зчеплення машина не гладку, йде на шишки... навіть якщо accellero трохи і пологів машина йде на шишки... проблеми в роботі зчеплення. Номер мого клієнта я втратив, і я не знаю, де піти і знайти тут що ? навіть у моїй країні. Тепер я хотів би знати, хто з вас, якщо пу? бути залежить від карти, яка споживає зчеплення або якщо ви вже були деякі проблеми з моєю, незалежно від карти. Педаль ? дуже легкий, неначе нове зчеплення просто монтується.. я Б спочатку думка деяких експертів, я знаю, що має значення із збільшенням роздута на обмежувачі... можливо, кілька порад для її поліпшення.

modificate.rar
    Привіт abberello...не ? проблема в карті, що ти була з самого початку..? прямо зчеплення 1.3 mjet, що після p? тому cos?...і ? cos? на 3 gpunto, що я пробував..два 75cv і 90-х...той же дефект..ріпи...(ми говоримо про авто з дистанції близько 60 000 км і-нет карта).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Спробуйте s'est frizionarla трохи,
    як очистити його..
    я, трапляється, коли вони виходять на вулиці затоплені.. дайте мені знати

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    pi? крутний момент від і-ї? витрата палива зчеплення... безумовно, на карту. від вас не щадить...
    крім того, що трохи роздратований і висвітлена у критичних точках... дивно, що ви не сигнали несправності...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    здрастуйте, карта не ? гран-ch?,починаючи з того, що як час вприскування, що педалі ? партії від занадто низьких оборотах,не ? був зворушений, залізничних,і в кінцевому підсумку змінило управління, turbo, як 90cv, коли ? один 75cv,але впевнений, проблема не ? мапу
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Проблема ? зчеплення, хлопці...xk? то йдуть на поводу?вони також зчеплення з оригінальною і оригінальною карті...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    насправді я сказав, що залежить від зчеплення....зокрема, в 75cv не стоять прикладом
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    і в будь-якому випадку кожна машина має свою історію і її знос, не сказати нічого тим, що ваша карта більш м'який, мав проблеми тертя та його немає, маючи карту більш агресивною, очевидно, була ваша наступної заміни.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Я provatoa ходити "p"? роблю пробуксовувати зчеплення.. близько 5 хвилин поспіль... я вже не кажу, що смердить!! Але проблема ? майже повністю зникли! Що стосується карту у вас є поради для мене, щоб поліпшити його?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вам я порадив s'est розтирайте трохи не знищити його...
    від утримувач ручного гальма на s? б далеко в гору....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •