Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав mindafuttu Visualizza Messaggio
    Вибачте, але навіщо вам потрібні всі ці сертифікати, якщо потім, коли ви шукаєте, щоб використовувати його, у вас проблеми?..
    Прости моє питання, але ? просто, щоб curiosit?...
    ? скажіть диму, що ****lli збираєтеся? З чаю, що ви, як ви ? збільшений?
    Привіт, дим не ? перебільшено, звичайно...затирання всього, p? c'?..
    Для голосу...я вважаю, що trackday в isam поставив би на батіг будь-якого автомобіля...ми говоримо про 40? градусів температура на вулиці...раунд 14.00 годині дня...я залишаю собі уявити...і потім я не сказав, що ? кінець кипіння, або, що я розтанула...я сказав тільки, що після пару кіл зроблені сигнал, я підняв ногу, щоб залишити відступ температури (масло, як написано було на 120 і води на 100)...ах, я не вірю, ти дізнався, isam...ми говоримо, що ? ланцюг підходить для мотоциклів і легкових автомобілів малого (saxo, renault clio, etc)...дуже-дуже туго....зробити все II, рідко III...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Ок, я розумію, хоча моє питання стосувалося використання автомобілів на дорозі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Маріо я бачив карти, 147.. введіть близько 96mm3 4000 оборотів не рахуючи rail... як турбо, що тиск ви в 4000 оборотів 6^? по-моєму повинно перевищувати 2 бар.
    інше питання.. мапу після карти педаль (0E1744) які переваги дає вам?
    Спасибі, Кріс.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    Маріо я бачив карти, 147.. введіть близько 96mm3 4000 оборотів не рахуючи rail... як турбо, що тиск ви в 4000 оборотів 6^? по-моєму повинно перевищувати 2 бар.
    Спасибі, Кріс.
    привіт кріс...ти зробив рахунки для отримання 96mm3??а турбо не schioda від 1.5...6^не знаю, якщо ? так і не вдалося спробувати цих кіл..їсти хоче, в аеропорту...а як mm3 ми повинні бути...виходжу з того, що в стилус ne inietto більше 105...а...я згадав, добре..ми добре знаємо, я і тичерез інший форум, повернувся вже? у минулому році картку, з якої я прокатне...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    Спасибі, Кріс.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Вбити пі? 105 стилус... І як тому, щоб спалити їх? Вибачте, питання, але я не можу подивитися карти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ? правда!!!! насправді я не хотів говорити, щоб не створити безлад, якщо б я скопіював карту!!!! мені здається дивним, що не перевищує 1,5 бар турбо зі всім, що дизель.. спробуйте зменшити частоти на 1,6 і подивитися, якщо він йде' в безпеці..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт, кріс...скопіювати і від кого?:Р ? муки мого багато!!помилки у тому числі..навіть особливо!!!я prex ? та, в мене манометр в салоні
    *mindafuttu...горить...з 1.8 prex...очевидно, що ноги все стукав c'? р? дим...я провів досить добре з авансів і залізничних...звичайно, ви могли б зменшити куріння..саме граючи між rail і авансових платежів, скорочення часу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я думав, що хтось скопіював вашу карту!!!! я знаю, що ? борошна вашого багато...
    єдина помилка ? завжди ж, ви можете підняти обмежувачі також 100mm3 але, якщо б.point приходять до 80mm3 ви завжди будете обмежені в управлінні, і ви повинні обдурити час.
    для мапу після р?эдейл ви можете розповісти мені більше?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Я до моєї стилус, оригінальна механіка, inietto 75mg дизельного палива на 100% навантаження і постійний тиск в 1.3, коли я в планшет піднімається дим... вам треба? грати краще на аванси?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •