Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 46

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    на низьких, якщо прориви добре обмежувачі не повинні змінювати час.. я б просто цікаво подивитися карту... якщо вам потрібно на консультацію тут..
    Звісно... Навіть якщо пу?, знаючи це, змініть перше і pi? важливим обмежувачем крутного моменту..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    *кріс..ти маєш на увазі карту 147?

*msport...але потім впевнений, що інжектори jtd115 він витримує тиск?і ті mjet?

*mindafuttu..дивись, масляний радіатор тому дуже сильно..а я навіть термометр масла в авто, і я завжди тримати температуру під контролем....я також зробив кнопку включення вентилятора, керівництво...а я тобі скажу, я повернувся на трасі в ISAM..з 40? t зовнішнього...в 14: 00 в другій половині дня...після пару кіл на кий мені довелося піти...я олія 120 і проходить, і вода починала йти в бік 95 100...при звичайній їзді, а це добре...ще, що ще температура піднімається, чому? вас є час, звичайно, довгі...і високий тиск..., і маючи багато часу, не завжди вдається закінчити ін'єкцію, на час..що призводить до збільшення egt...х? повторюю..? на користь крайнього, що проблема стає справжньою....в іншому випадку це добре...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ..я не можу змінити повідомлення...оригінал додаю карту 147mjet...c'? вихідний файл, з яким я прокатне, і її еволюції...

у будь-якому випадку, хлопці, повертаючись до мови насоса 2.4...я не впевнений, що зможе витримати ті тиску..я не розумію...а якщо так? було..***** і ви потім з рейок і його датчик?
    Насос 136hp ? один cp1s і для роботи на висоті 1700 бар...потрібно cp1h...а потім з rail і датчика??
    коротше кажучи, в цьому уточнити, що якщо ви хочете, щоб резюме ви також роблять з насос-форсунки оригінальні..повторюю...не тягнуть до межі..навколо rail оригінал!

PS: я прошу mod угруповання msg не можу..
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 06-02-2013 20:05

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Привіт mariodarkblue, я хотів би знати ваш загальний рахунок, з яким ви зіштовхнулися на стилус, маючи такий же автомобіль я міг би зробити нам подарунок...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав mindafuttu Visualizza Messaggio
    Привіт mariodarkblue, я хотів би знати ваш загальний рахунок, з яким ви зіштовхнулися на стилус, маючи такий же автомобіль я міг би зробити нам подарунок...
    привіт...на жаль я не можу сказати вам покупок точно...xk? я звернувся три роки, приготували...ім'я кремезний галузі..., що практично мене, INC****ЧИ в крові...взявши тільки гроші, тримаючись за автомобіль 3 місяці...і без результатів!!я практично не довелося переробляти всі цап****...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Шкода.. Але всі ті коні, не біжи ризик поломки? Особливо для їх теплового навантаження.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    насос можна встановити ті 2.4jtd 136cv, яка працює на частоті 1400 бар від золота, ніж ваші 1350, але, перш ніж покласти останній вам порада, щоб покласти наші форсунки, налаштувати все, і то, якщо не тримає замінити, а також насос, в іншому випадку це нормально.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    насос можна встановити ті 2.4jtd 136cv, яка працює на частоті 1400 бар від золота, ніж ваші 1350, але, перш ніж покласти останній вам порада, щоб покласти наші форсунки, налаштувати все, і то, якщо не тримає замінити, а також насос, в іншому випадку це нормально.
    Привіт msport... поки тиск тримає насос 2.4 jtd?xk? що jtd115 1400 і перехід їх тримає...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Має витримувати до 1750...крім того, у вас є проблеми споживання підшипників оправок

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Калабрія
    Повідомлення
    35
    Вибачте, але навіщо вам потрібні всі ці сертифікати, якщо потім, коли ви шукаєте, щоб використовувати його, у вас проблеми?..
    Прости моє питання, але ? просто, щоб curiosit?...
    ? скажіть диму, що ****lli збираєтеся? З чаю, що ви, як ви ? збільшений?

На жаль, повідомлення від групування ? проблема всіх..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 06-02-2013 20:03

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •