*кріс..ти маєш на увазі карту 147?
*msport...але потім впевнений, що інжектори jtd115 він витримує тиск?і ті mjet?
*mindafuttu..дивись, масляний радіатор тому дуже сильно..а я навіть термометр масла в авто, і я завжди тримати температуру під контролем....я також зробив кнопку включення вентилятора, керівництво...а я тобі скажу, я повернувся на трасі в ISAM..з 40? t зовнішнього...в 14: 00 в другій половині дня...після пару кіл на кий мені довелося піти...я олія 120 і проходить, і вода починала йти в бік 95 100...при звичайній їзді, а це добре...ще, що ще температура піднімається, чому? вас є час, звичайно, довгі...і високий тиск..., і маючи багато часу, не завжди вдається закінчити ін'єкцію, на час..що призводить до збільшення egt...х? повторюю..? на користь крайнього, що проблема стає справжньою....в іншому випадку це добре...![]()
..я не можу змінити повідомлення...оригінал додаю карту 147mjet...c'? вихідний файл, з яким я прокатне, і її еволюції...
у будь-якому випадку, хлопці, повертаючись до мови насоса 2.4...я не впевнений, що зможе витримати ті тиску..я не розумію...а якщо так? було..***** і ви потім з рейок і його датчик?
Насос 136hp ? один cp1s і для роботи на висоті 1700 бар...потрібно cp1h...а потім з rail і датчика??
коротше кажучи, в цьому уточнити, що якщо ви хочете, щоб резюме ви також роблять з насос-форсунки оригінальні..повторюю...не тягнуть до межі..навколо rail оригінал!
PS: я прошу mod угруповання msgне можу..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 06-02-2013 20:05
Привіт mariodarkblue, я хотів би знати ваш загальний рахунок, з яким ви зіштовхнулися на стилус, маючи такий же автомобіль я міг би зробити нам подарунок...
привіт...на жаль я не можу сказати вам покупок точно...xk? я звернувся три роки, приготували...ім'я кремезний галузі..., що практично мене, INC****ЧИ в крові...взявши тільки гроші, тримаючись за автомобіль 3 місяці...і без результатів!!я практично не довелося переробляти всі цап****...
Шкода.. Але всі ті коні, не біжи ризик поломки? Особливо для їх теплового навантаження.
насос можна встановити ті 2.4jtd 136cv, яка працює на частоті 1400 бар від золота, ніж ваші 1350, але, перш ніж покласти останній вам порада, щоб покласти наші форсунки, налаштувати все, і то, якщо не тримає замінити, а також насос, в іншому випадку це нормально.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Має витримувати до 1750...крім того, у вас є проблеми споживання підшипників оправок
Вибачте, але навіщо вам потрібні всі ці сертифікати, якщо потім, коли ви шукаєте, щоб використовувати його, у вас проблеми?..
Прости моє питання, але ? просто, щоб curiosit?...
? скажіть диму, що ****lli збираєтеся? З чаю, що ви, як ви ? збільшений?
На жаль, повідомлення від групування ? проблема всіх..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 06-02-2013 20:03