Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Обговорення: Проблема Cmax не більше

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Якщо можливо, власник хоче привести машину в форд, що вони можуть робити в ford? з'єднують, і ставлять на місце?
    Залежить, якщо автомобіль ? ankora в garanziase ви можете спробувати прикинутися, що нічого без вказівки реальної причини blokko, якщо ? пощастило, може пройти по гарантії.
    Якщо ж і за межами гарантійного строку або помічають, ke qlkuno в намагався змінити її, і + легко ke cerkino в vendergliene новий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    один раз заблокувати ці типу ecu не можуть відновити більш послідовний!! і форд!! і якщо ви не маєте повного резервного копіювання ви не можете зробити це навіть у bdm..і важко знайти повну резервну копію, щоб ці ecu ford....якщо перейти на ford тебе змінюють ебу!! ne підключать новий і ricodificano, і ви на місці, але, очевидно, що ви костера' тріском!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав marcusmagic Visualizza Messaggio
    один раз заблокувати ці типу ecu не можуть відновити більш послідовний!! і форд!! і якщо ви не маєте повного резервного копіювання ви не можете зробити це навіть у bdm..і важко знайти повну резервну копію, щоб ці ecu ford....якщо перейти на ford тебе змінюють ебу!! ne підключать новий і ricodificano, і ви на місці, але, очевидно, що ви костера' тріском!!!
    На це я не згоден, немає у мене зйомки особисто кілька страв з продуктового магазину з обладнанням для клонування зроблено в китаї..... робота в Ford з життя,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    як сказали колеги, треба відновити, тільки в bdm з резервної копії!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    у вас немає нікого поруч, хто має bdm?де ви знаходитесь?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Здрастуйте,Спробуйте обрізати вихідний файл 2 мб так стає 1мб,використовує те, скачав з машини. з ecm,то Перейдіть на вирізати І де c'? написав 1ffffff його замінити 0ffffff, То спробуйте завантажити його з галло-1260.
    Якщо ви не повинні завантажити швидко не закрити програму, але дайте мені мінімум 10 хвилин, так com'? навіть якщо здається, застряг.
    На багатьох автомобілях в послідовний ви не можете завантажити файл у 2 мб, але тільки шляхом різати її на 1mb заряду.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    Мені шкода, що я далеко, в усякому разі з ids резюме, зробивши вхід в керівництво, cio? в рамках вимкнений, і, ввівши дані в керівництво може змусити писати, якщо ви не собаки, ви повинні допомогти.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я намагався завантажити карту з egr закритий на Cmax 2010 року з моєї mpps v12, один раз прокинулася, екю і зробив підготовку ви ? заблокований до 1%, і я не міг більше? зробити нічого. Ні в recovery mode ні в будь-якій іншій формі. Якщо я намагаюся читати ecu каже мені, ecu порожній. Що, чорт візьми я можу зробити??
    У вас вимкнений картину відразу після того, як ви ? з повідомлення про помилку? x, що, як правило, якщо не вимкнути запалювання і спробуйте переписати золотими режим? відновлення запису-то без проблем.
    До мене вже ? успіх досить р? раз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Спробуйте так : встановити recovery mpps потім безпосередньо вибір scivi і виберіть files ліжко-й фол? раз і міг би почати писати... іноді в recovery не пише, а ви від ecu не знайдений, якщо повтор-й? раз не пише, тільки в BDM .., мені довелось A3 140cv після небагато спроб, почав scittura

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Спробуйте так : встановити recovery mpps потім безпосередньо вибір scivi і виберіть files ліжко-й фол? раз і міг би почати писати... іноді в recovery не пише, а ви від ecu не знайдений, якщо повтор-й? раз не пише, тільки в BDM .., мені довелось A3 140cv після небагато спроб, почав scittura
    audi та інше, ми говоримо про іншому світі! у всієї групи vag, якщо блоки в послідовний найголовніше-не вимикати ніколи картину після її заблокований!!! закрийте програму його відкрити і написати, все спокійно... НІКОЛИ не ВИМИКАЙТЕ запалення ПІСЛЯ ТОГО, як ЗАСТРЯГ ECU !!! І ДУЖЕ INPORTANTE....

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •