Змушує мене робити тільки інші коригування, протитуманних фар немає. Я не думаю, що multiecuscan зробить в будь-якому випадку.
Змушує мене робити тільки інші коригування, протитуманних фар немає. Я не думаю, що multiecuscan зробить в будь-якому випадку.
діагнози у вас egs?
вибачте, але якщо він eprom б не gi? переїхав, запит був, якщо pin-out для того, щоб прочитати і переписати мікро-через упа, швидкий і безболісний метод
єдиний діагноз, який дозволяє все це зробити ? leonardo
я думаю, так само B-TOUCH BRAINBEE
Для admin, ви пу? також закрити, так є зараз ми перебуваємо за межами направляючої.
Тоді, якщо у вас є плеєр, мікро -, повинні мати для кожного типу мікропроцесора є терморегулятори, присвячений, або потрібно dissaldarlo і приварити на новий body.... але в будь-якому випадку ти з який інструмент ви хотіли б прочитати?
У будь-якому випадку для користувача usardaun, я діагностика texa. У налаштування і кодування, не вдаючись в діагноз, не приносить мені увімкнення протитуманних фар, тільки інші налаштування, але я навіть не велике місце в майстерні, щоб спробувати зробити діагноз. Я думаю, що тільки безпосередньо на боді можна? зробити цю операцію.