Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 37

Обговорення: Body велика крапка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    вибачте, але якщо він eprom б не gi? переїхав, запит був, якщо pin-out для того, щоб прочитати і переписати мікро-через упа, швидкий і безболісний метод

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    єдиний діагноз, який дозволяє все це зробити ? leonardo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    вибачте, але якщо він eprom б не gi? переїхав, запит був, якщо pin-out для того, щоб прочитати і переписати мікро-через упа, швидкий і безболісний метод
    добре, якщо місця nmero тіла і маска на procesore вискакує щось, так ви занадто загально сказати, body велика крапка
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Для admin, ви пу? також закрити, так є зараз ми перебуваємо за межами направляючої.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    Для admin, ви пу? також закрити, так є зараз ми перебуваємо за межами направляючої.
    вибачте, але я не розумію, що ви маєте на увазі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав usardaun Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, ви знаєте, як зробити, щоб включити протитуманні фари grande punto, були встановлені пізніше з встановленим модулем індикації і оригінальною? не працює кнопка чому? ви повинні активувати його від тіла!
    вибачте, але ви не можете втрутитися в обговорення, де ви просите певну річ і зробити додаток, яке не має нічого спільного ви не по темі, тому наступного разу уникнути завдяки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вибачте, але ви не можете втрутитися в обговорення, де ви просите певну річ і зробити додаток, яке не має нічого спільного ви не по темі, тому наступного разу уникнути завдяки.
    це було те, що я хотів сказати і з двійкової, однак, що стосується кількість боді-завтра його місце, тому що я в майстерні, проте тіла grande punto, і, здається, всього двох моделей, не ? щоб бути зарозумілим, але якщо хто просить ту чи іншу річ ви не можете відповісти, з іншого, я не Леонардо, і тому я повинен читати і клонувати іншому випадку я б не відкрив вісь,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Тоді, якщо у вас є плеєр, мікро -, повинні мати для кожного типу мікропроцесора є терморегулятори, присвячений, або потрібно dissaldarlo і приварити на новий body.... але в будь-якому випадку ти з який інструмент ви хотіли б прочитати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    У будь-якому випадку для користувача usardaun, я діагностика texa. У налаштування і кодування, не вдаючись в діагноз, не приносить мені увімкнення протитуманних фар, тільки інші налаштування, але я навіть не велике місце в майстерні, щоб спробувати зробити діагноз. Я думаю, що тільки безпосередньо на боді можна? зробити цю операцію.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    Ок, прошу вибачення!

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення