мені порадили те, " всі версії тб ", так як кажуть, що, оскільки менше з'єднань проводів, c'? менше ризик якийсь фальшивий контакт, і яку ви носите менше!!! між v5 і v12 , кажуть, що v5 ? pi? стабільний, але обличчя-то авто менше!
і навпаки, то все в тв речі були видалені, і miniturizzate, отже, факти 2 рахунки, тільки й черпайте ваші висновки,для v5, а це правда, що спочатку, ніж v12 була більш стабільною, але тепер здається, що, як встановлено і не v5, а з виробництва в даний час.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
так, я знаю, що ? за межами виробництва , але мав на увазі, що є немає посилання і що ? pi? ніжний, як контакти, дроти...от і все....мені так сказали!!
привіт, я повинен взяти mpps версію порадите мені робити, edc16 і edc15(для intederci fiat group і група audi), який з двох ? краще
якщо у мене v5 і я беру v12 у мене буде проблем з драйверами??
я вважаю, що так чому? зараз робота в win7 драйвери v12... ви що скажете?їх будете бачити? як же, як інтерфейс? я хотів би зберегти їх обох, чому? з v5 я впевнений, що на tdi edc15 у мене ніколи не було проблем!!!!
привіт, я orditato в v13, ви? добре працює?
Я з V5 я зробив два авто з MED9.1, 2.0 TDI EDC16U31, 1.9 TDI EDC16U31 і 1.9 TDI EDC15. Завжди зарядний пристрій, підключений і не проблема.