Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 49 49
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    вибачте, Симон, я помиляюся, я вже? цього файлу ви говорите, навіть в іншому місці? порада одна, який до сивого волосся, і він знає майже всіх міжнародних форумах та італійців я на вашому місці, я б добре, поради, які ви можете мати на цьому форумі, що на даний момент (особиста думка) всі вони ведуть себе добре, їх можливість? щоб дати деяку допомогу, якщо ви йдете перечитати, а не коментарі, що є l?....ви побачите, що наміри різні, вибачте, але не ? критика..будьте обережні, ви розумієте, добре.

ну намірами, де ви говорите, безумовно, що роблять дороги, а потім звертаються в лічку, щоб продати йому файл еххх? що ви говорите, що це так?
    ми тут допомагаємо, хто хоче бути надана допомога, і ми обслуговуємо тих, хто потребує сервіс, але це вирішуєте ви,ми не хочемо спекулювати на немає.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    ну намірами, де ви говорите, безумовно, що роблять дороги, а потім звертаються в лічку, щоб продати йому файл еххх? що ви говорите, що це так?
    ми тут допомагаємо, хто хоче бути надана допомога, і ми обслуговуємо тих, хто потребує сервіс, але це вирішуєте ви,ми не хочемо спекулювати на немає.
    ось! як ви думаєте, метод ? це замість ку? у мене інші методи, які на мій погляд не вписуються у форму спекулятивного було проведення форуму з такою тарифи? і співчуття, компліменти.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    ось! як ви думаєте, метод ? це замість ку? у мене інші методи, які на мій погляд не вписуються у форму спекулятивного було проведення форуму з такою тарифи? і співчуття, компліменти.
    спасибі, ми намагаємося зробити все можливе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Повністю згоден

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вітаємо всіх, для вашого підкреслю, я повністю згоден, я теж був на іншій стороні, і всі мої файли, які я на моєму шляху до підготовки були завжди праві, щоб зв'язатися з вечора звичайної фрази (якщо ви хочете, карта зроблена добре, ти і я)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    звичайні дармоїди, якщо ви хочете, щоб думку, ви не хочете, щоб куплений файл, в іншому разі питання був би інший, хто мені продає файлу?????

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я також згоден я на те, що це ? один з форумів-й? "чисті" і з людьми, які дійсно хочуть допомогти і за це спасибі, і я вітаю всіх, але якщо я можу я хотів би сказати, що я не повністю згоден з Msport на питання про те, відправляти чи не відправляти файли інших підготовчих на форумі, і чому?:
    1)оскільки я клієнт, я плачу пшеничного хороші гроші за мапу це, відповідно, стає моєю, а не тих, хто її зробив, і тому я можу робити з нею те, що пі? мені подобається
    2)якщо новачок приходить на володіння цією картою через форум чи інший максимум пу? скопіювати, але не зрозуміти її, не буде? ніколи не міг зрозуміти, чому так? карту ви робите так, а не інакше, в той час як професіонал, але професіонал, не потрібно залишати карти, зроблені іншими, чому? ? усвідомлює свої здібності?
    3)на основі мого досвіду роботи я зрозумів, що професіонал не повинен лікуватися коментаря інших, чому? ? свою роботу, каже, що для нього, якщо робота ? зроблено за всіма правилами мистецтва, sar? клієнт же, наприклад, хвалити його і, коли ще sminuiranno такої роботи і вище клієнт спробує? інші роботи "професіонали" з нижче або навіть, в більшості випадків, клієнт ritorner? від справжнього професіонала, щоб змінити речі, і вони завжди так роблять) і таким чином він дає зрозуміти, хто ? професіонал, а хто ні
    у моїй роботі я часто, я молодий, і клієнти не вирішуються довірити 26-річний хлопець, але після того, що я виконував свою роботу, точність і професіоналізм? навряд чи потрібно засуджувати чи слід звернутися до інших, щоб повторити або перевірити мою роботу.
    може бути, я помиляюся? я думаю, cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Я згоден з ігорем, лише саме в перший момент: коли ви купуєте картку, по-моєму, ти стаєш "власник" результат. Але зміст intelletuale, що визначає карту, то ? від укладачів, плоди його досліджень і випробувань, і ніколи не те ж саме, що і з іншого. ? р? як і в музиці, ти купуєш КОМПАКТ-диск, але якщо він навколо, і ті, якщо його копіюють, не ? "правильний".
    Наприклад, ще більше? практичний, файл gpunto abarth. Всі знають, що c'? блок за певні сили, скорочення пов'язане з faralla, наскільки я розумію. В небагато знають, agirare. Тепер людина Х робить карту, хтось в змозі видалити його, а потім пошту, я не думаю, що тренер може перетворити "p"? щодо інвестицій часу і грошей, що він зробив, щоб зрозуміти, що чіпати?
    Я вважаю, що, принаймні, дозвіл на приготували ж, перш ніж відправляти файл, перейдіть просив... Або, по крайней мірою поінформовані.
    Тоді, хлопці, ми говоримо практично, філософією, як ви думаєте, ми повинні вести себе, я в будь-якому випадку перше, що змушує звернути на cd або розвантаження карти, то пишіть, щоб поглянути.
    Рахунок? ? розподіляти роботу між ентузіастів і досягнення результату, інший ? divlgare чужу працю і ciulare рішення...

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •