Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -

Обговорення: dpf honda civic 2.2

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1975 Visualizza Messaggio
    Тоді у мене civic 2.2, що я видалив dpf, і змушуючи мене зробити карту, відомий бізнес-тренер, ви не можете видалити dpf від ебу. Або краще після згоряння не відбувається-й? як при регенерації, але після обнулення маси частинок після декількох Км починає gi? рости поки мене горить мені......перевірте системи. ? машина йде дуже добре, і не переходить у recovery. Тепер мені потрібен хтось, хто ******* v1.8.7 DPF Removal 2.0 module: Support for Honda with EDC16C31, EDC17_CP06 and EDC17_CP16 Switch Solution!!! Тих, хто зробив мені карту, сказав, що він робить *******h, але не оновлюється. Mahh я сумніваюся. Я заявляю, що, перш ніж змусити мене зробити карту, я привіз машину дилера, а він мені, не знаючи його останнього оновлення, і я думаю, що це створило не мало стикується. Хто *******h оновлюються? Я кажу, до цього часу, чому? безумовно, в службу технічної підтримки фірми же. Я думаю, що тільки cos? я можу вирішити цю проблему. Чекаю з нетерпінням когось. Спасибі .
    вибачте, але я не розумію,що ви звернулися в інтернет,то ви сказали, що треба вирішити проблему з попереднім тренер,те, що ви вже витратили занадто багато грошей і тепер шукаєте тих, хто має *******у цьому форумі тільки сервіс, і те, що пропонує сам форум, так що якщо вам потрібно, ви можете звернутися до нас, в іншому випадку ви можете звернутися в скарб, тому що тут ніхто не пропонує нічого,обговорення закрито.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post19895

Admin gi? ви написали, що s? потім я думаю, ви можете звернутися в службу онлайн!

однак, якщо ви хочете побачити, якщо робота тобі зробили з ******* до цього часу ви повинні відправити файл mod.,
    я, здається, зрозумів це правильно?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    19
    Ось я поставив файл, говорить, що він зробив з *******h.
    File Allegati Файл Вкладення
    IP

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •