Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Думку карта нью bravo 1.9 mjt 120 к.с.

Привіт всім...цікава думка на цю картку для fiat bravo 1.9 mjet 120cv...я не знаю, якщо він навіть dpf.
    Я чекаю ваших коментарів...
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    для тих, хто цю карту?
    тоді в цілому може йти, але, з моєї точки зору карти arricchimeto перебільшені, безумовно, курить трохи, і карту основного уприскування не зробив дуже добре,rail для вибору я не роблю на всю карту постійно, але це суб'єктивне, але тебе втрачу волосся ще обмежувач rail,для інших-можете йти.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо ви мені дозволите, я кажу моя, для задоволення, і не тому, що? я здатний

пара запитом при стандартних умовах я партія-й? soft, cio? замість того, щоб зробити від 15 до 17, можливо, я б від 8 до 18, те ж саме прискорення і режим? спорт
    гаразд, максимального крутного моменту на кожній передачі так само, як і ? збільшити обмежувач максимального крутного моменту
    я б зіставляється кількість палива впорскується і залишив оригінальний терміни і фази уприскування.
    як тиску в рампі, я б в партію, 1500giri чому? я не бачу необхідності починати з 750giri, і я хотів би збільшена p? менше, скажімо, 50/60bar

звичайно, я кажу з великим umilt?, я не просто людина, pi? підходить до "criticar" чужу працю
    Востаннє редагувалось magi1984; в 01-08-2012 17:03

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    чесно кажучи, я б сказав, спробувати б, може бути, різкий поштовх від 2000 об і fumerebbe трохи не вистачає карти керування дизель ще змінити і інші хитрощі, переглянути, я так не зроблю, cos? але кожна людина в його метод роботи

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    для тих, хто цю карту?
    тоді в цілому може йти, але, з моєї точки зору карти arricchimeto перебільшені, безумовно, курить трохи, і карту основного уприскування не зробив дуже добре,rail для вибору я не роблю на всю карту постійно, але це суб'єктивне, але тебе втрачу волосся ще обмежувач rail,для інших-можете йти.
    В якому сенсі хто ??
    У будь-якому випадку спасибі, цінні поради буде дуже сильно@? у вистачить здібностей, поліпшити...я не можливість? протестуйте його на вулиці, чому? ? тільки файл studio на даний момент!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    В якому сенсі хто ??
    У будь-якому випадку спасибі, цінні поради буде дуже сильно@? у вистачить здібностей, поліпшити...я не можливість? протестуйте його на вулиці, чому? ? тільки файл studio на даний момент!

у сенсі, хто зробив ти? якщо ви вже в хорошій стадії, але потрібно ще вчитися ін'єкції.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Впевнений, що я зробив я....я намагаюся вивчати все.
    Egr ? закрита добре? Для ін'єкцій, то ти маєш на увазі?
    Востаннє редагувалось dvdtuning; в 02-08-2012 08:24

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви в egr ? закрите правильно

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Впевнений, що я зробив я....я намагаюся вивчати все.
    Egr ? закрита добре? Для ін'єкцій, то ти маєш на увазі?
    тоді уприскування parzializzato грецькому, починаючи від 1500 об 50% навантаження зі збільшенням, скажімо, на 8% в прогресії, залізти обертів до 15% те ж саме для карти arricchimeto в швидкості,прискорення, rail 4-5%, це добре, але не на всій карті, тому частини від 1200giri приблизно 44% навантаження,для turbo max 150 балів добре і намагаюся,звичайно, зробити більше малюнку ви, що той, хто претендує на професіонала.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    тоді уприскування parzializzato грецькому, починаючи від 1500 об 50% навантаження зі збільшенням, скажімо, на 8% в прогресії, залізти обертів до 15% те ж саме для карти arricchimeto в швидкості,прискорення, rail 4-5%, це добре, але не на всій карті, тому частини від 1200giri приблизно 44% навантаження,для turbo max 150 балів добре і намагаюся,звичайно, зробити більше малюнку ви, що той, хто претендує на професіонала.
    Uauuu....спасибі msport! Я вчуся в пі? я не можу? тільки на файли, я не автомобіль, щоб зробити тест, на жаль! Я вивчаю багато теорії, а потім affiancarla на практиці у майбутньому. Я намагаюся дізнатися свій ip? на всіх двигунах, які я хотів би співставити, fiat alfa lancia wv bmw, audi і mercedes. Інше мене не цікавить зараз, чому? по-моєму вони пі? рогне електроніки, ніж інші, але в будь-якому випадку ви не можете? ніколи не сказати.
    Іще раз дякую за цінні поради, які ви мені дали.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •