для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..
для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Postala отже, його тут, на сайті, як ви робили з іншими..
помилка моя, вибачте.. я на роботі, а комп'ютери заблоковані, і іноді у вас є проблеми з відображенням скриптів.. я змінив місце..тепер я даю йому " погляд..
якщо хочете пораду частини вихідного файлу і відредагуйте тільки.. є помилки інтерпретації на картах.. починає з'єднувати карти.. якщо поміняти педалі і крутний момент ? марно, що впливає на перетворення.. так слідувати на інші карти.. пам'ятайте, що стосуватися багатьох карти не означає, що автомобіль піде і більше, просто торкаючись її мало, і хороших, і ви побачите, що ви отримаєте багато задоволення.
антоніо... вчіться добре, щоб визнати, карти, вчиться добре, принаймні на бош значення перетворення, вчися добре читати карту в 2d, і в кінці кінців ви розумієте, p? логіка управління та редагування.... і тоді змінити мапу у відповідності з логікою і використовує логіку вашого іп? або менш правильне, що це і випробування машини!!
майте на увазі, що якщо отримати 10 rimappatori в якому будеш редагувати кожен з його провести? з кроком і логіки divera!
речі, які вам не ясно, запитай тут, що ми допоможемо вам
ви знаєте, ви праві, але не маючи досвіду, я не кажу, що хочуть, каша готова, я не хвилює, якщо я хочу карту я звертаюся до професіоналів, препарати серйозні, як почитаю тут на форумі, я думаю, що мої думки і безперечно для всіх нас, учасників.
тому, не маючи досвіду, змушує мене думати, що, якщо я помиляюся в чомусь я можу завдати серйозної шкоди моєї машини і, чесно кажучи, не відчуваю, що я прошу, будь ласка, якщо можна просто дві речі.
1 - Для початку зробити карту, моя база, які і скільки параметрів, натисніть
2 - Зрозуміти, з титаном, змінивши в 2D, як в % макс дати, і зрозуміти це насправді на soft те, що st? робити-то ,сервісне обслуговування, я в ліжку? у мене завжди багато сумнівів
Спасибі, хоч не можу її st? карті мене не хвилює, важливо і мені це тип культури, який мені дуже подобається.
Привіт.
Домогтися успіху, зробити це нам вдасться. x, що бош edc16c39 ? один з файлів, найпростіші, що є... просто забув, p? практика, починається зміна часу уприскування, карти, збагачення при прискоренні), обмежувач крутного моменту, закрити egr випробування машини, ви побачите, що ? gi? змінилася.