Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: Думку карта Afa 159 2,4 JTDM

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..
    це не я, трапляється, "пошта спокійно"???? може бути, ви хочете сказати, що я можу завантажити його в машину.?
    Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Postala отже, його тут, на сайті, як ви робили з іншими..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Postala отже, його тут, на сайті, як ви робили з іншими..
    вибачте, але який я повинен відправляти? якщо я вже? факт, може бути, ви маєте на увазі зміна системи EGr DPf.???
    Ну... привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    помилка моя, вибачте.. я на роботі, а комп'ютери заблоковані, і іноді у вас є проблеми з відображенням скриптів.. я змінив місце..тепер я даю йому " погляд..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    якщо хочете пораду частини вихідного файлу і відредагуйте тільки.. є помилки інтерпретації на картах.. починає з'єднувати карти.. якщо поміняти педалі і крутний момент ? марно, що впливає на перетворення.. так слідувати на інші карти.. пам'ятайте, що стосуватися багатьох карти не означає, що автомобіль піде і більше, просто торкаючись її мало, і хороших, і ви побачите, що ви отримаєте багато задоволення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    якщо хочете пораду частини вихідного файлу і відредагуйте тільки.. є помилки інтерпретації на картах.. починає з'єднувати карти.. якщо поміняти педалі і крутний момент ? марно, що впливає на перетворення.. так слідувати на інші карти.. пам'ятайте, що стосуватися багатьох карти не означає, що автомобіль піде і більше, просто торкаючись її мало, і хороших, і ви побачите, що ви отримаєте багато задоволення.
    ок, спасибі, скажи мені, принаймні, на вашу думку, які частини торкніться, а потім я роблю це, тільки карту "сказати".
    Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    антоніо... вчіться добре, щоб визнати, карти, вчиться добре, принаймні на бош значення перетворення, вчися добре читати карту в 2d, і в кінці кінців ви розумієте, p? логіка управління та редагування.... і тоді змінити мапу у відповідності з логікою і використовує логіку вашого іп? або менш правильне, що це і випробування машини!!
    майте на увазі, що якщо отримати 10 rimappatori в якому будеш редагувати кожен з його провести? з кроком і логіки divera!
    речі, які вам не ясно, запитай тут, що ми допоможемо вам

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    антоніо... вчіться добре, щоб визнати, карти, вчиться добре, принаймні на бош значення перетворення, вчися добре читати карту в 2d, і в кінці кінців ви розумієте, p? логіка управління та редагування.... і тоді змінити мапу у відповідності з логікою і використовує логіку вашого іп? або менш правильне, що це і випробування машини!!
    майте на увазі, що якщо отримати 10 rimappatori в якому будеш редагувати кожен з його провести? з кроком і логіки divera!
    речі, які вам не ясно, запитай тут, що ми допоможемо вам
    ви знаєте, ви праві, але не маючи досвіду, я не кажу, що хочуть, каша готова, я не хвилює, якщо я хочу карту я звертаюся до професіоналів, препарати серйозні, як почитаю тут на форумі, я думаю, що мої думки і безперечно для всіх нас, учасників.
    тому, не маючи досвіду, змушує мене думати, що, якщо я помиляюся в чомусь я можу завдати серйозної шкоди моєї машини і, чесно кажучи, не відчуваю, що я прошу, будь ласка, якщо можна просто дві речі.
    1 - Для початку зробити карту, моя база, які і скільки параметрів, натисніть
    2 - Зрозуміти, з титаном, змінивши в 2D, як в % макс дати, і зрозуміти це насправді на soft те, що st? робити-то ,сервісне обслуговування, я в ліжку? у мене завжди багато сумнівів
    Спасибі, хоч не можу її st? карті мене не хвилює, важливо і мені це тип культури, який мені дуже подобається.
    Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Домогтися успіху, зробити це нам вдасться. x, що бош edc16c39 ? один з файлів, найпростіші, що є... просто забув, p? практика, починається зміна часу уприскування, карти, збагачення при прискоренні), обмежувач крутного моменту, закрити egr випробування машини, ви побачите, що ? gi? змінилася.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •