Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 49 49
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    тим часом зробіть всі карти в DW, але не так, не aumentatre всієї кривої на 15%, збільшує районі вирізати педаль поступово до 20%, не збільшуючи її від низьких значень, якщо ви не відчуваєте педаль більш чутливою. Ви повинні використовувати ту частину педалі, невикористаною, що ви

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Я хотів би дати вам один погляд, але все ж я не можу, я новачок у цьому форумі!

Однак на мій 1.9 f? 240 (на трасі) не підняти обмежувачі на дизель, тільки працює на час і rail....2.4 а пу? стати слииишком погано!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    тим часом зробіть всі карти в DW, але не так, не aumentatre всієї кривої на 15%, збільшує районі вирізати педаль поступово до 20%, не збільшуючи її від низьких значень, якщо ви не відчуваєте педаль більш чутливою. Ви повинні використовувати ту частину педалі, невикористаною, що ви
    ви в реальності? хотіла мій мод. починаючи з найнижчих значень, так само перк? я хочу педаль-й? чутлива, зараз я змінив карту kn поступове збільшення, а потім я виправлена p? в 3D.
    вам докладаю мод.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 02-02-2013 01:38

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Я хотів би дати вам один погляд, але все ж я не можу, я новачок у цьому форумі!

Однак на мій 1.9 f? 240 (на трасі) не підняти обмежувачі на дизель, тільки працює на час і rail....2.4 а пу? стати слииишком погано!
    від ke отримаєте там найближчим часом до 80 повідомлень, видно, досвід ke hai і всі поради ke ви можете дати

вітаю прекрасний тваринний, qnti кавалліні ти витягнув, і ke mod. mekkanike ти зробив?

miiiiiiii, а мені кажуть, cos? ke nn там я сплю вночі, хороший поганий......я знаю, ke завтра kiedo p? відпустку мій бос, принаймні, я присвячую комі, ви повинні на карту.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Я був багато разів? л? щоб змінити його з 2.4, саме з цієї причини!

Відображається як треба 2,4 ? мотоцикл!!! Останній раз Брера 200cv, якій я присвятив себе, скачати contakm без проблем!!!
    Але красивий ? що f? 0-100 трохи більше? у шість секунд!

До моєї я поставив downpipe з каталізатор magnaflow 200celle замість dpf, звичайно, я відключив dpf, і закрив egr з перехідником (? важливо, якщо не хочете втратити навіть резюме), я прибрав swirl в колектор, введення в експлуатацію панель опори, пружини eibach і амортизатори koni, легкосплавні диски mak (які важать половину? порівняно з орі), посиленого зчеплення, і потім, мені здається, що просто.... В даний час завантажити 207cv до школи!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Я був багато разів? л? щоб змінити його з 2.4, саме з цієї причини!

Відображається як треба 2,4 ? мотоцикл!!! Останній раз Брера 200cv, якій я присвятив себе, скачати contakm без проблем!!!
    Але красивий ? що f? 0-100 трохи більше? у шість секунд!

До моєї я поставив downpipe з каталізатор magnaflow 200celle замість dpf, звичайно, я відключив dpf, і закрив egr з перехідником (? важливо, якщо не хочете втратити навіть резюме), я прибрав swirl в колектор, введення в експлуатацію панель опори, пружини eibach і амортизатори koni, легкосплавні диски mak (які важать половину? порівняно з орі), посиленого зчеплення, і потім, мені здається, що просто.... В даний час завантажити 207cv до школи!
    Eheheheheh я хотів би зробити ще, я мапу схожий Brera, але я тільки на початку, і я знаю, ke я повинен випробувати досить р? щоб краще зрозуміти, що ведуть себе різні модифікації. на карті
    Ps: в середині і дуже хороша підготовкая для обробки вигляд в сторону цього літа, я хотів зробити ставку на FSD від Koni, сподіваючись, ke змусять їх anke x 159

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    нарешті, sn, вдалося зробити їх все, і 3, змінюються в табличній і потім поширювати в 3D, kme ви говорите, вище мого mod. хотіла, таким чином, щоб отримати rapidit? відповідь більше, починаючи з найнижчих.
    як вам здається, цей мод.?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 02-02-2013 01:36

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    scolta пропустити 3D, я не кажу, це не важливо, але вчиться інтерпретувати і редагування карт в 2D ? дуже корисно, зараз я навіть не можу подивитися файл

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    scolta пропустити 3D, я не кажу, це не важливо, але вчиться інтерпретувати і редагування карт в 2D ? дуже корисно, зараз я навіть не можу подивитися файл
    ви абсолютно праві, я повинен dedicar-й? час в 2D, але в даний час, сприяє його власний digerisko

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •