mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити
mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити
нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB їх робити однаковими? Додаток 2598
від роботи я взяв файл, не знаю чому. Alfa159 2.4 JTDM DW.rar
? якщо не стосуються перевищення кількості? максимальна дизельного палива вводять sar? завжди дорівнює максимальному значенню, фільтрів, pur, піднімаючи час. А якщо c'? спосіб надати pi? дизель, не торкаючись обмежувачі я хотів би знати, щоб його вивчати. Зрештою, без дизель-й? автомобіль не йде, c'? мало зробити. Збільшення реальних у с-й? дизель і pi? повітря
може бути, торкаючись обмежувачів дизель ( вони незабаром після того, як обмежувач крутного моменту), ви можете мати протягну важливо. Звичайно, ви повинні збалансувати всі senn? ризик, що особа дим.
Завжди залежить від того, що ви хочете...звичайно, якщо ви хочете перестаратися ? нормально, що потрібно змінити, також обмежувачі на дизельне паливо!![]()
якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
Звичайно, на трасі, віддаю належне![]()