Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
    Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    mmmhhhhhh подивитися в секунду з файлу і як ? встановлено з дому, якщо ? як 1.9 ? кастрований від перевищення дизельного палива.
    Ми просуваємося, щоб кроків, перш ніж зробити карту педаль modulandolo недалеко рядів тому нудити
    чудово, сьогодні я приніс kiavetta на роботі kn програми та файли, кос? в обідню перерву ми працюємо, сподіваючись на те, щоб розміщувати файли, ось вони blokkato інтернет і форум, то я дотримуюся kl стільниковий

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав Найтвинг Visualizza Messaggio
    чудово, сьогодні я приніс kiavetta на роботі kn програми та файли, кос? в обідню перерву ми працюємо, сподіваючись на те, щоб розміщувати файли, ось вони blokkato інтернет і форум, то я дотримуюся kl стільниковий
    нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB їх робити однаковими? Додаток 2598

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав Найтвинг Visualizza Messaggio
    нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB їх робити однаковими? Додаток 2598
    від роботи я взяв файл, не знаю чому. Alfa159 2.4 JTDM DW.rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Підняти обмежувачі на дизельне паливо, не ? проблема, але ви можете? зробити гарну карту, навіть не торкаючись до них!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Підняти обмежувачі на дизельне паливо, не ? проблема, але ви можете? зробити гарну карту, навіть не торкаючись до них!
    ? якщо не стосуються перевищення кількості? максимальна дизельного палива вводять sar? завжди дорівнює максимальному значенню, фільтрів, pur, піднімаючи час. А якщо c'? спосіб надати pi? дизель, не торкаючись обмежувачі я хотів би знати, щоб його вивчати. Зрештою, без дизель-й? автомобіль не йде, c'? мало зробити. Збільшення реальних у с-й? дизель і pi? повітря

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    може бути, торкаючись обмежувачів дизель ( вони незабаром після того, як обмежувач крутного моменту), ви можете мати протягну важливо. Звичайно, ви повинні збалансувати всі senn? ризик, що особа дим.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Завжди залежить від того, що ви хочете...звичайно, якщо ви хочете перестаратися ? нормально, що потрібно змінити, також обмежувачі на дизельне паливо!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
    Звичайно, на трасі, віддаю належне

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
    Звичайно, на трасі, віддаю належне
    ви emilground, я хочу збільшити ще швидкість? максимальназвичайно, на трасі

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •