Результати 1-10 з 10

Обговорення: Погляд Golf 6 2.0 TDI 110CV

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214

Погляд Golf 6 2.0 TDI 110CV

Ви думаєте пу? йти? Занадто багато, щоб забивати FAP?
    Я торкнувся карти, що я можу залишити орі?
    Я забув важливі?

Спасибі.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    тепер я дивлюся на нього,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    не погано
    Я був трохи більше? низького тиску turbo і обмежувач крутного моменту(виходить так, трохи більше? soft на низьких обертах, в іншому випадку зчеплення триває poko)
    Я б зробив більше? верхню карту педаль трохи
    те, що мені не подобається, як ви змінили час впорскування
    Особиста думка, бачив, що я зробити ці машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Як раду зробити з час вприскування? Деякий час тому я зробив гольф 5, але я, можливо, торкнувся часів.
    Для тиску turbo ви говорите, що турбіна не витримає?
    Для розрядників пара, по-моєму, тут були дуже низькі, я подивився файл 2.0 140cv і було збільшено в будь-якому місці. Звичайно, я міг би підняти на 100 обертів і мати менше збільшення.
    Карту педаль 6 карт, ecm викликає збагачення при прискоренні? значення ? Нм?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    2.0 140cv має таке ж зчеплення/передачі 2.0 110cv?
    Як я вже говорив, дивлячись на файл, 140-обмежувачі, добре пі? високі. Потім у відношенні карти, що ecm викликає збагачення при прискоренні c'? є різноманітність? очевидно, між двома. Змінюється ВР...
    Я зробив, а потім ще один мод, скопіювавши в розмірі в розмірі i lim моменту 140cv (сподіваючись, що трансмісія така ж) і скопіювати в розмірі в розмірі bp і 6 карт... насправді різноманітність? були на перших 4.
    Щодо того, краще працювати, на карті розміщена раніше або там пу? стояти ця?
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Мессіна
    Повідомлення
    7
    У відповідності з м? ? марно копіювати обмежувачі 140cv, 110cv, не ? саме 140cv засмучених, але є й інші різні компоненти, що краще зробити карту, з кроком підходить до 110cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Спасибі. І про 6 карти збагачення при прискоренні (карти педаль не так?) У 140 к.с. має значення дуже різні, але також вр різні..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Мессіна
    Повідомлення
    7
    Так, і вони різні, потрібно зіставити, не дивлячись на посилання 140cv, потім збагачення при прискоренні її, ви повинні зробити на підставі інших параметрів, відображення і в залежності від того, як ви хочете відповідь педалі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ок, спасибі за поради! Що додається в першому пості, по-твоєму, не може? йти? Або, що зміни apporteresti?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Мессіна
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Ок, спасибі за поради! Що додається в першому пості, по-твоєму, не може? йти? Або, що зміни apporteresti?
    На жаль, я ще не привілеї, щоб завантажити файл, просто не можу розвантаження, однак я часу f? я робив ці тести, copiavo обмежувачі крутного моменту, prex turbo і деякі інші речі, але результати були не з кращих, завжди виходить краще, ніж файл, коли він кроком graduatamente, але, щоб зробити все правильно вам потрібен vag, щоб зробити журнал, cos? ви чудово знаєте, що будете торкатися !

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •