Ви думаєте пу? йти? Занадто багато, щоб забивати FAP?
Я торкнувся карти, що я можу залишити орі?
Я забув важливі?
Спасибі.
Ви думаєте пу? йти? Занадто багато, щоб забивати FAP?
Я торкнувся карти, що я можу залишити орі?
Я забув важливі?
Спасибі.
тепер я дивлюся на нього,![]()
не погано
Я був трохи більше? низького тиску turbo і обмежувач крутного моменту(виходить так, трохи більше? soft на низьких обертах, в іншому випадку зчеплення триває poko)
Я б зробив більше? верхню карту педаль трохи
те, що мені не подобається, як ви змінили час впорскування
Особиста думка, бачив, що я зробити ці машини
Як раду зробити з час вприскування? Деякий час тому я зробив гольф 5, але я, можливо, торкнувся часів.
Для тиску turbo ви говорите, що турбіна не витримає?
Для розрядників пара, по-моєму, тут були дуже низькі, я подивився файл 2.0 140cv і було збільшено в будь-якому місці. Звичайно, я міг би підняти на 100 обертів і мати менше збільшення.
Карту педаль 6 карт, ecm викликає збагачення при прискоренні? значення ? Нм?
2.0 140cv має таке ж зчеплення/передачі 2.0 110cv?
Як я вже говорив, дивлячись на файл, 140-обмежувачі, добре пі? високі. Потім у відношенні карти, що ecm викликає збагачення при прискоренні c'? є різноманітність? очевидно, між двома. Змінюється ВР...
Я зробив, а потім ще один мод, скопіювавши в розмірі в розмірі i lim моменту 140cv (сподіваючись, що трансмісія така ж) і скопіювати в розмірі в розмірі bp і 6 карт... насправді різноманітність? були на перших 4.
Щодо того, краще працювати, на карті розміщена раніше або там пу? стояти ця?
У відповідності з м? ? марно копіювати обмежувачі 140cv, 110cv, не ? саме 140cv засмучених, але є й інші різні компоненти, що краще зробити карту, з кроком підходить до 110cv
Спасибі. І про 6 карти збагачення при прискоренні (карти педаль не так?) У 140 к.с. має значення дуже різні, але також вр різні..
Так, і вони різні, потрібно зіставити, не дивлячись на посилання 140cv, потім збагачення при прискоренні її, ви повинні зробити на підставі інших параметрів, відображення і в залежності від того, як ви хочете відповідь педалі
Ок, спасибі за поради! Що додається в першому пості, по-твоєму, не може? йти? Або, що зміни apporteresti?
На жаль, я ще не привілеї, щоб завантажити файл, просто не можу розвантаження, однак я часу f? я робив ці тести, copiavo обмежувачі крутного моменту, prex turbo і деякі інші речі, але результати були не з кращих, завжди виходить краще, ніж файл, коли він кроком graduatamente, але, щоб зробити все правильно вам потрібен vag, щоб зробити журнал, cos? ви чудово знаєте, що будете торкатися !