ви заздалегідь, що, на мою думку, повторюю, тільки для мене, що я любитель, і у мене дуже мало досвіду роботи, карту турбо марна, так як використовується майже завжди карту управління VGT у режимі? не reatroazionata, тобто регулюється vgt відповідно до мм, дизельного палива і оборотів fottendosene тиску.
Завжди по-моєму, вам слід залишити зараз турбо, так як, якщо ви хочете більше збільшує дизель і ви побачите, що вийшли? також турбо-і що вам зворотна проблема в тому, щоб спробувати знизити тиск.
Спробуйте "підняти" карту турбо-0,3 Бар (300 очок) і ви побачите, що нічого не змінюється
вчора ввечері я дивився карту VGT, я помітив, ke значення pressok? idendici в те ж число оборотів kn з варіацій на останні 2-3 таблиць, починаються високі, а потім зменшуватися по мірі збільшення числа оборотів.
Вислизає від мене підбадьоритися? значення є pi? високих до низьких числом обертів![]()
ps:
Для збільшення дизель, я повинен збільшити тиск в магістралі rail, чи не так?
Значення є ті, які необхідні для підтримання бажаного тиску від виробника. Зрозуміло, що на низьких оборотах і низьких навантаженнях ви повинні мати геометрію повністю закритий, щоб спробувати отримати відповідь швидше, то принаймні його відкрити, щоб зменшити тиск. Те, що вам потрібно зробити, це ви ? збільште значення, якщо ви хочете більше тиск, і навпаки.
Щоб дати дизель, не ? досить збільшити Rail, починається з карти, педалі, обмежувачі крутного моменту і карту уприскування.
Для збільшення дизель, pi? збільшення rail, (і, v? добре ви його збільшити, але, IMHO, max 80 бар), я гаразд, педалі, і час вприскування...![]()
що збільшення продуктивності ви хотіли б отримати?
дивлячись на карти ke пропонують різні підготовчі на моїй ke частину від 200hp дають збільшення 40hp + без інших modifike, і я знаю, вони тримають низькі про x, що менші ризики.
Tecnikamente бачив ke я ставлю водостічна труба і труба defap, я хотів би вказати на qlkosina в pi?![]()
тоді дуже дуже показово
Педаль : 10%
закрити egr, звичайно,
Обмежувач крутного моменту 30%
86 балів на передоплату (на 2 градуси)
150 точок росту на карті впорскування
200 очок turbo
і 800 точок на rail (80 бар)
cos? показово ? дуже витримана.....але слід зробити отвори для землі!