Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Обговорення: peugeot 307 FAP-OFF

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я texa axone direct, я бачу, помилка кодування форсунок і telecodifica

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    я знаю, що ви торкніться значка перейти на peugeot, спробуйте запитати у форумі, якщо хто-то ? з ваших частин і lexia їсти хоче-й? сказати, що зробити це

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    я texa axone direct, я бачу, помилка кодування форсунок і telecodifica
    у нас є lexia в майстерні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Я закодований з texa, від чого ? враховуючи помилки, файл кодування періодично, без будь-якої причини тому дефект, то вимикаю включаю і все-робить-й?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    Я закодований з texa, від чого ? враховуючи помилки, файл кодування періодично, без будь-якої причини тому дефект, то вимикаю включаю і все-робить-й?
    я закодований форсунок, помилка кодування форсунок не варто більше ? тепер я галочку помилка telecodifica, від чого ? дав? в чому? код форсунки, форсунки є друковані безлічі кодів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я, закодований за допомогою texa, для? тепер він часто ставить telecodifica в пам'яті, не? якщо qst проблема була вже? від першої, чому? якщо я вимикаю і назад добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    привіт ми знову з однієї і тієї ж машини, на практиці помилка telecodifica було дано від інжектора всередині fap, так? я його відключив і реабілітований, повинен бути закодований, тепер я намагався-й? файлів, оскільки для того, форсунок, я вирішив, але для кодування інжектор fap, не ? так легко, хтось мені може сказати в чому? правильний файл?
    від того, що я пам'ятаю з файлу, який був оброблений з тільки продовжував давати помилку в бортовому комп'ютері, причому файл(не пам'ятаю який) не давав-й? ніякої помилки, навіть якщо staccavo maf наприклад.
    крім того, c'? як-небудь, щоб зняти помилки з бортового комп'ютера на карту? чому? я як діагностики axone direct, всі кажуть, що в змозі змінити оформлення, але я не знайшов абсолютно.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 21-02-2013 21:50

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    2
    Привіт! Мені дали cinciput також цікавить, я новачок, і я не можу повністю сісти на вищезгаданій гілці, що з цього ? необхідно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Antik_ ви запрошені зробити презентацію в спеціальному розділі, і тоді, будь ласка, прочитайте наші правила.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •