на жаль, у мене не ankora привілеї x див. в розділі файли або завантажити x![]()
на жаль, у мене не ankora привілеї x див. в розділі файли або завантажити x![]()
я знаю, що якщо пп розміщую анке у грі можна зробити добре poko![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-01-2013 00:07
тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?
я збільшується, таким чином, щоб отримати, хоча pi? вже з низьких оборотів, двигун на холостому ходу працює на 750 про / хв, і я змінив значення від 1250 оборотів в хвилину перк? я думав, ke збільшує rapidit? відповідь турбіни, бачили се в даний час відчуваю себе порожнім, вниз, x, а потім отримати імпульс близько 2000 оборотів в хвилину.
те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.
якщо ви хочете збільшити швидкість реакції turbo ви повинні дати дизельне паливо, ви ніколи не повинні вважати однією карті, але і всієї системи управління, Заздалегідь, Дизель, команда VGt, тиск турбо, потрібно пара і т. д....
я, наприклад, з файлу відправив я взяв те, що повинно бути карту педаль, я виділив запит крутного моменту на 1500 і 2000 оборотів.
pedale-24.jpg
Як бачиш, c'? діра, майже в прірву. Можливо, дизайнери вони створили, щоб не засмітити fap