Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    на жаль, у мене не ankora привілеї x див. в розділі файли або завантажити x

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    я знаю, що якщо пп розміщую анке у грі можна зробити добре poko
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-01-2013 00:07

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?
    я збільшується, таким чином, щоб отримати, хоча pi? вже з низьких оборотів, двигун на холостому ходу працює на 750 про / хв, і я змінив значення від 1250 оборотів в хвилину перк? я думав, ke збільшує rapidit? відповідь турбіни, бачили се в даний час відчуваю себе порожнім, вниз, x, а потім отримати імпульс близько 2000 оборотів в хвилину.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
    axxarola мені здавалося занадто добре, щоб бути правдою
    але, щоб збільшити p? pi? оперативність відповіді і ще, на низьких оборотах, можна? нехай хоча (зміна анке інших параметрів) або ? всього лише ілюзія?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.
    спасибі джеймсф? є рада приростів в точках абсолютні, поміркувавши таким чином, ви повинні брати до + під контролем мод.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    якщо ви хочете збільшити швидкість реакції turbo ви повинні дати дизельне паливо, ви ніколи не повинні вважати однією карті, але і всієї системи управління, Заздалегідь, Дизель, команда VGt, тиск турбо, потрібно пара і т. д....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я, наприклад, з файлу відправив я взяв те, що повинно бути карту педаль, я виділив запит крутного моменту на 1500 і 2000 оборотів.

pedale-24.jpg

Як бачиш, c'? діра, майже в прірву. Можливо, дизайнери вони створили, щоб не засмітити fap

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •