Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75

Перші враження заміна водостічна труба і Труба Defap

Привіт, хлопці,
    я хотів би поділитися kn вас, мої перші враження на видалення/заміна водостічна труба + труба Defap і відносне виняток Egr/Dpf kn програму Раз на моїй 159 2.4 jtdm.
    Робота ? було зроблено в суботу, а також питання часу, простору не вистачає в моєму вікні, і будь-які сюрпризи, я волів запустити його в майстерні друзів ke люб'язно мені позичили міст, і якщо ти там клав його перемозі, будучи першою записи в картку, я б думки в менш бачив ke автомобіль був вже їх.
    Після заміни труби, приступаю kn запису карта mod. kl мій mpps і подиву, ніж час зчитування приблизно 40хв. в запису поставив нас 1хв. приблизно
    .... насправді після прочитання багатьох халеп, які зустріли інших друзів, я був р? сумнівно, але пощастило х, це приводить у рух без будь-яких проблем.
    Потім виходжу і початку стадії тестування, сподіваючись, ke nn загоряється жоден індикатор помилки.
    Мої перші враження були ці машини, мені здається, набагато більше? реактивний, починаючи з моменту на низьких оборотах, хоча до цього відчував ще більше турбо-лад, насправді до 2000 об було важко піднятися.
    Інший позитивній ноті, принаймні для мене ке ? поліпшений звук, хоч і говоримо дизельний двигун придбав тінь? pi? агресивною.
    Мінус, раніше мені здавалося, прибути-й? швидко поріг 4000giri останнім передач, але може виникнути враження перк? а то я міг би спробувати kme ви повинні за traffiko на трасі.
    Зараз субота, сьогодні я зробив 400km без шпигун і зараз я приємно задоволений. У attes в qndo йому зробити? карта присвячена.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Ти видалив fap і поставив downpipe і ви не зіставляється?
    Це як йти від mignotta, щоб запитати її, пестити

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Ти видалив fap і поставив downpipe і ви не зіставляється?
    Це як йти від mignotta, щоб запитати її, пестити
    . від qlke боку, я повинен був хоча почати і тоді при nn sn ankora х готовий зробити карту kme ви повинні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    та пошти, що на карті, що ми допоможемо вам, що ви не кажіть, що навколо користувача professionalchiptuning ходить без FAP з downpipe і оригінальною карті

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    та пошти, що на карті, що ми допоможемо вам, що ви не кажіть, що навколо користувача professionalchiptuning ходить без FAP з downpipe і оригінальною карті
    спасибі франк, як тільки я повертаюсь додому, поставив карту і давайте подивимося, якщо ми робимо хороший поганий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ahahahhh, що тут коли-небудь..ahahhh.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    привіт франк, цей ? карту нинішнього використання, після заміни водостічна труба і труба defap з Egr Dpf Off зробив Разів

ps:по-твоєму, sn були sclusi правильно?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 09:33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Для EGR по-моєму, ви, DPF, повністю некомпетентним

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    mah, я, з заміною fap я не помітив ніяких поліпшень ,крім діагнозу з egt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Ви не помітили ніяких поліпшень, але у вас є egt найнижчими.
    qquindi прямо зараз ви можете зіставити більш сильно.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •