що ви думаєте, ми робимо гарне відео, і ми розмістимо? ніхто ніколи не смів так багато на форумі, Італійських, час, f? тільки на версії ecm2001 відео, зроблені в південній америці на іспанською мовою.
що ви думаєте, ми робимо гарне відео, і ми розмістимо? ніхто ніколи не смів так багато на форумі, Італійських, час, f? тільки на версії ecm2001 відео, зроблені в південній америці на іспанською мовою.
я впевнений, що було б корисно для zucconi, як я, хехехе прямо зараз ? все дуже пі? ясно, що це ? форум, правда! навіть новачки, які не мають основи, як мене можуть дізнатися, якби була можливість? зробити платні курси, керованих адміністраторами, я б перший ним
чесно кажучи, не яблуко б зробити цю роботу, і я поясню, тому що насамперед цей відео курс, стане ясно, в руки все в найкоротші терміни, і це дасть мені багато клопоту, враховуючи, що тоді починають' спір для зменшення досвід тих, хто це зробив,крім того, я не думаю, що правильно відносно тих, хто, як я, робить це за корабель, і він заплатив і продовжує платити вам тисяч євро на рік, між підписки та курси, при цьому, не зрозумійте мене неправильно, я тут з максимальної доступності, щоб допомогти вам, але в межі можна,я думаю вже у цьому форумі ми робимо велику роботу, і ми не намагаємося спекулювати на немає навпаки, ми постараємося допомогти у вирішенні проблеми, і не для того, щоб змусити вас піти більше тому costringentovi, зверніться в нашу службу онлайн, або до інших спеціалістів, як це роблять на багатьох інших форумах,2 прикладів проблеми, які відчуває користувач, ви знаєте, жити на golf v, яка обмежена і карту, що курив і ходив мало користувачів magi1984 bmw 1-ї серії, що після декількох рад,адрес, зараз йде добре без куріння.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я і адмін, ми вирішили ввести цю послугу, але ми ще не зробили так, тому що є кілька речей, щоб обговорити,крім того, курс серйозний, де вчать всерйоз, зіставлення з 0 і в кінці курсу, знаючи, як перепризначити дійсно файл чи знаєте ви скільки повинен коштувати?
я кілька років тому я з базових курсів, який я добре заплатили, і, якщо чесно, мені не дали великих результатів,так би мовити звичайно легко,варто сказати, малюк, і легко, але в кінці ви повинні побачити кінцевий результат.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у самому справі, ви праві, для? я вважаю, що досвід навчить нас багато, чи я помиляюся? я хочу сказати, що для мене ти як тренер ви дізналися багато також працюю на різних авто і роблю практичний досвід, принаймні, як теорія, але ви можете зробити з базових курсів, може бути доступною для всіх, не вдаючись зокрема, тоді, якщо один ? цікаво зробити це професійно ? правильно, що ви платите, як ви заплатили свого часудля послуг, що надаються форумі не пу? мені заперечити нічого, навпаки, я вважаю, що кожен з користувачів привів кожен день цінну інформацію і цікаві, які дають вам реальну допомогу, так і ентузіастів, як я, що справжній професіонал
я можу тільки сказати "ВІДМІННА РОБОТА" я знаю, що допомогти новачкам, як я ? нудно, але незважаючи на це ви зробили так, шановні![]()
admin я можу тільки подякувати і дізнатися, намагаючись не varvi повторювати одне і те ж хехехе або принаймні спробувати![]()