Сторінка 4 з 14 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 134
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    наш друг, я думаю, він помилився форум,на цьому форумі, як виявилося, всі користувачі, хто-то + хто трохи - в їх можливість, вони ділилися і продовжують ділитися цим ? дух форуму, я особисто його теорія nn мене не хвилює нічого,хоча я чув, що навколо ? можливо, запрошення користувачів,враховуючи, що він nn відкривається нічого,і тут ділиться з ніхто його роботу не запитати в приваті..можу вам гарантувати, що nn ? його ексклюзивні і скоро у цьому форумі, сара публікації рішення.ах, звичайно, час, щоб отримати необхідну інформацію.
    справа в тому, що тут, крім новачків, які, ми постараємося допомогти в максимально можливій ми хотіли б розміститися як професіонали, і тому ми не тільки дати інформацію, але також прийняти їх і потім, коли він людей зареєструється на форумі, в основному, що там можна зробити??
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bobracing ти сунув у підпілля...інших користувачів, які зробили, як ви сказали, що ви можете зробити, але тоді не на рік равлики розголошувати були забанені на цьому.....мені щиро шкода цих заходів, що людей на ноги зісковзнуть, але, з іншого боку, дух форуму повинні дотримуватися з моменту, як ви входите в неї..в іншому випадку, як кажуть наші admin краще не писати ви можете? зробити це або те, а потім створити напругу, тому що ви не хочете поділитися, хоча справедливо буде, плюнув кров'ю на даний факт, і не хочеться це робити? перш ніж кинути камінь і сховати руку це було б краще, ніж ми думали, що краще на....але може бути, ви були в невіданні щодо цього обміну в форумі??(я до речі вважаю правильним)
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    манро нам дуже шкода завжди, коли ми повинні забанити когось, особливо, якщо це professonista, що може допомогти для зростання всіх, але зробив це, як я вже написав, якщо ви професіонал, і то не поділяє нічого, що там збирається робити на форумі?
    крім того, з постановою він був нещодавно оновлений і ясно, так само на цю річ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ні..ні Msport я поділяю повною мірою всі, я не сперечаюся, абсолютно мій маленький жалю, якщо так можна? сказати, і цілком справедливо, як ви це зробили, зверніть увагу, ви також професіоналів у нозі ще на форумі роблять багато зручніше, тому що ми ростемо всі разом...то мені дуже шкода, що відбуваються такі речі....от і все.
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    Вибачте, питання від новачка, але в 75 л. тиск turbo пу? збільшити? Завжди Grandepunto

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Механічно впливаючи на перепускного клапана, як саме для точки 70CV

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    чесно кажучи, я думаю, що я знайшов обмежувач тиску турбо, я взяв в якості прикладу файл 500 75cv, в драйвері перевірка тиску турбо, як максимум, ми 205, яка множиться на коефіцієнт перетворення cio? 14 від приблизно 2800mbar

обмежувач тиску turbo знаходиться трохи раніше 2 карти тиску турбо, шукайте його в 2d-8bit, ряд gobbette значення до 179, множиться на 14 тому 2506mbar, то обмеження тиску турбо.

але питання я, природно, виникає...ті 2 карти, які драйвер ecm називаються тиску турбо, порода карти?????
    не може бути тиску турбо
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    чесно кажучи, я думаю, що я знайшов обмежувач тиску турбо, я взяв в якості прикладу файл 500 75cv, в драйвері перевірка тиску турбо, як максимум, ми 205, яка множиться на коефіцієнт перетворення cio? 14 від приблизно 2800mbar

обмежувач тиску turbo знаходиться трохи раніше 2 карти тиску турбо, шукайте його в 2d-8bit, ряд gobbette значення до 179, множиться на 14 тому 2506mbar, то обмеження тиску турбо.

але питання я, природно, виникає...ті 2 карти, які драйвер ecm називаються тиску турбо, порода карти?????
    не може бути тиску турбо

У 70cv карту турбо не існує, так як wastgate ? pneumaticao, але теоретично ви повинні знайти тільки обмежувач тиску, який служить для запобігання поломок у разі тиску неконтрольовані. Крім того, 70cv навіть не геометрія змінних, preorgativa 75 і 90 кінських сил.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    що не з'? карту turbo я знаю, його обмежувач? повинно бути.
    у 70cv не можу знайти його, але 1.3 mjet 75 85 і 90 кінських сил обмежувач тиску турбо ? це:
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    то, і один з lim толку карти 8 біт, які виглядають як обмежувач в 70cv все що там є. а потім і байт ( що, не маючи damos я бачу триває його знайти ) або й карти 16 біт, що, щоб його знайти, треба знати, перетворення .
    я-то ідеї, ce l-я, але якщо у мене є машина, як ви йдете, щоб зробити докази??

Сторінка 4 з 14 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •