Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо твою з самого початку говорить, що він mazda 2, 1.4 tdci з ecu siemens sid206

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    вибачте, magi, ви праві, написав (ла) siemens, і там я зробив так ,але подивіться, що це не монтує sid206

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    вибачте, magi, ви праві, написав (ла) siemens, і там я зробив так ,але подивіться, що це не монтує sid206
    знову я читав, я віддалено (team viewer з галло v2 і я не пам'ятаю точно, що ecu збирає, але від того, що я бачу, повинно встановити siemens sid 804.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я просто хотів би зазначити, що не завжди на всіх картах збільшення цього значення призводить до збільшення цього значення...
    наприклад, візьмемо для розгляду картки "диму", де значення дескриптора або осі z виражається в "лямбда" для збільшення дизель, на цій карті, коефіцієнт лямбда 1,то ми говоримо, що оптимальна виробника створив,щоб збільшити дизельного палива необхідно знизити коефіцієнт лямбда...так що 0.9 лямбда відповідає більш дизель
    навпаки, значення вище 1, як 1,2 відповідає менше, дизельне паливо або carburantein зазвичай вводять, щоб дотримуватися цей титул лямбда...
    ця розмова в принципі не стосується bosch, чи не так? повинно бути допустимим для двигунів multijet? Я не зрозумів, granch?... please....
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 03-03-2013 09:48

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    чесно кажучи просто використовуйте пошук, і є кілька подібних обговорень вже лікувати з інструкцією про кроком стандарт, застосовуваний так що я б сказав шукати добре на форумі.
    Вибачте, я шукав але не зміг знайти, безумовно, я не роблю добре, ви можете мені допомогти знайти що-небудь ? Дякую

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •