Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Факт ? що тут вже? чую одні й ті ж відповіді з інших форумів..... якщо ти під певні числа повідомлень або 6 разів... відповіді завжди ті.. і все-таки я провів у відповідності з інструкцією, яка циркулює в інших форумах опублікував, скажімо, від тих, які знаходяться цюй?.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Факт ? що тут вже? чую одні й ті ж відповіді з інших форумів..... якщо ти під певні числа повідомлень або 6 разів... відповіді завжди ті.. і все-таки я провів у відповідності з інструкцією, яка циркулює в інших форумах опублікував, скажімо, від тих, які знаходяться цюй?.....
    справа в тому, що ти не знаєш, що ми тобі дали поради, але ти не хочеш слухати це не критикувати, але ти з дороги,тут розглядаються всі те ж ****llo і не є діти і пасинки і що ти знову це, що ви давно і багато повідомлень є на форумі, я сподіваюся, це було досить ясно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    вважаєте, якщо nn помиляюся, ти сказав, що машина nn має резюме, що ви шукали. побачивши карту, я дав тобі моя думка з цього приводу. навіть якщо вони дають однакові дзвінки на інших форумах , подивитися, якщо ви можете знайти форуми, на mirura x te, тут ми скромні люди, які ми приймаємо поради і думки. якщо вам добре так машина хороша x te , сніданок не розкішний 10 15 к. с. ви зловили їх і, якщо ваш клієнт, і до місця, то добре. що я розумію і що якщо він машину було добре х, що ви запитали думки тут??
    По мені у вас ще багато чому вчитися , якщо ви думаєте, що знаєте все, то, по мені, nn, ви на дорозі добре.
    Якщо я можу дати вам пораду.... Намагається вивчати і слухати , у мене ніколи не припиняйте вчитися..
    Nn я хочу відкрити спір x, а у мене бажання ne інтерес. Бажаю тобі хорошу роботу.
    Вибачте x моя думка з цього приводу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    10/15cv nn їх взяв(може бути)? дивна річ. я думаю, що він щось ще, чому? я відкрив відразу капот у нього трубка зливу масла зламаний, і я були пов'язані з силікону.. Насправді, коли ви ? стаккато машина погіршило вихід... бачили, що повітря, який передавав l? виключала хороше читання MAF.
    Я думаю спробувати автомобіль спочатку, щоб побачити, як він ходить, видно, що вже? він прийшов до мене, переадресований з іншого, що не знаю, хто це... і машина з резюме обіцяних не було....
    L думка, що я запитав, було знати, якщо c'? карту або біт, який блокує подачу палива, що перевищують певний поріг, скажімо тип 147 jtd х зробити приклад.....
    Я запитав тільки те,.... також, чому? частина карт (пара і турбо) випливають з 110cv, терміни майже однакові, карти, конвертації, а також, тільки що то він 110cv це не доходить навіть до 97cv....
    Якщо дизель, часу (перерва страв і prex ідентичні) і турбо майже рівні цієї машини повинні отримати принаймні, 105л.з.. але навіть x мрія.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Тільки доторкнутися до inezione, обмежувачі крутного моменту і тиску турбо, не більше? 10% і подивитися, як піде. Що стосується збагачення у прискорення, відпусти його зараз і подивитися, як вам іде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    спробує? перед орі х, щоб побачити, скільки "v"?.... значення, мене дістає, то впоратися? як скажеш... я хочу побачити, якщо маф ? добре....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    msport mhai написав: ще обмежувачі крутного моменту орі

Які обмежувачі крутного моменту, який я залишив ОРІ? Можливо, ті, які мене блокують подачу палива.
    Могли б ви люб'язно postarli, їх, побачив, що я не можу скачати нічого...
    Ви би вдячний...
    Обмежувачі, які ecm вказують на адреси 1E8F88, 1E8FCA, 1E900C, ті, що відносяться?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    між тим, потрібно переконатися, що машина від золота, так і на місці. поклади орі і спробувати. на цей раз edc15 і ти не можеш прийняти info edc15 вже на початку ford edc16.
    випробування золотих і дайте нам знати, як вона йде, то як ви думаєте і прикладіть свої ідеї x зробити зміни.хороша робота

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    між тим, потрібно переконатися, що машина від золота, так і на місці. поклади орі і спробувати. на цей раз edc15 і ти не можеш прийняти info edc15 вже на початку ford edc16.
    випробування золотих і дайте нам знати, як вона йде, то як ви думаєте і прикладіть свої ідеї x зробити зміни.хороша робота
    Насправді я думав про те,.... прощати ori машини і подивитися, як v?... побачив, що кілька механічних доклав руку до цієї пошукової... я не хочу, що там було щось-не йде...
    Хтось з вас, крім elm327, що я бачу декілька параметрів двигун c'? якийсь інтерфейс, який може контролювати ecu в режим pi? esaustile.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    щоб зробити серйозну роботу, вам потрібен офіційний діагноз.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •