Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Говорячи про edc16 і edc17 вже практика ? перевірено: зігріти і підняти, справедливо способом-й? однорідним можна.

Але візьміть деякі ecu деталей, edc7, з якою я знаходжу у себе, що робити в ці дні, мова ? добре пі? комплекс!
    Кришку ecu ? siliconato по периметру, і в pi? укладає в собі дві гребінки роз'єму, вони теж siliconati в їх периметра! як ніби цього було недостатньо, всі колодки bdm знаходяться на звороті плати, що ? вставлені в корпус на три сторони з силікон, сірий!
    На багатошарових друкованих плат, як я не довіряю до напруги, n? навіть для того, щоб нагріти занадто. Розчинник, який ammorbidisse трохи силікон золото буде плавитися!

Але-будівельників, коли потрібно замінити лобове скло приклеєний знаменитий чорний кремній та його залишки, використовують тільки методи, "механічні"?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Я тільки що знайшов один живий в innotec, gasket remover називається.

? єдиний, хто ? був у градусів, щоб атакувати, принаймні, трохи герметика ecu keihin honda, що у мене в руках!

мені залишилося перевірити, як веде себе його над старою електронної схеми, щоб переконатися, що, однак, не є агресивним по відношенню до ват електроніки.

My 2 cents

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    або зробити, але завжди з обережністю, то зроблено з фарби модель тип фена і викрутки

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Той, Honda ep3 приймального??

ви мали мужність.... натисніть, щоб важіль з викруткою безпосередньо на друкованій платі, роблячи, як ви кажете, вас...

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    Я чув quest спрей спробуйте, недалеко і дайте нам знати, як він себе веде, може бути, і продукт, який би зручно всім

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Я спробував його, і я вирішив проблему.

я також спробував його на друкованій платі на кілька хвилин, і вона не має ніяких пошкоджень.

Не використовую, звичайно, для кожного edc16, що я повинен відкрити, але для тих ecu ніжні і деталі, успішно використовувати.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •