Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118

Проблеми Ford Focus 1600Tdci 90Cv Edc16C34

Як назва, я перепризначений машина мого друга, я не можу отримати силу, що я хочу
    У prex turbo дістатися до цієї мети, prex rail також, але не отримав резюме, що ви сподівалися.
    (Не маючи спеціальних програм, за допомогою elm327 можна перевірити prex турбо і температури повітря, дросельної заслінки, навантаження потрібно prex rail)
    Я вимкнув з допомогою контролю системи рециркуляції ог, я не міг перевірити ? cos?, я можу сказати, що машина не d? несправність будь-якого роду.
    Прошу вас відповісти, якщо хтось може мені сказати, де я помилився, або якщо c'? якийсь обмежувач або біт, який блокує кількості? макс дизельного палива, що я вимагаю в карту.
    Ах, на карті розміщена, до кривої крутного моменту головна c'? карту, яка обмежує крутний момент в залежності від prex атмосферного, що ви знайдете автомобіль, я намагався рухатися той, але не суттєва зміна.
    Я адекватний в результаті чого значення трохи вище, ніж таких
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 14:33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    картку і трохи зробити tutta. якщо nn стосується дизельного палива, або, принаймні, його обмежувачі я думаю, що тут візьми к.с слюди camina з я дух santo. prex turbo одно, засмутилася і однодумців змінені погано, педаль 3% nn, і нічого, prex rail те ж саме . і т.д і т.д і т.д rifalla, і ви побачите, резюме приходять і як. хорошу роботу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    картку і трохи зробити tutta. якщо nn стосується дизельного палива, або, принаймні, його обмежувачі я думаю, що тут візьми к.с слюди camina з я дух santo. prex turbo одно, засмутилася і однодумців змінені погано, педаль 3% nn, і нічого, prex rail те ж саме . і т.д і т.д і т.д rifalla, і ви побачите, резюме приходять і як. хорошу роботу.
    Ви додаю карту, що я пробував і що не так оновив карту в пару до про prex атмосферного.
    Дизельне паливо не v? торкнувся, за логікою речей.. якщо подивитися на час вприскування зупинки надходять 100mg....ви знаєте, скільки ????
    X, що машина x-mod запасів більш ніж достатньо, навіть якщо ви зміните натовп......(110cv 2007 року терміни майже однакові)
    У prex turbo спочатку був обмежений 1,07 бар, не дивитися на карту, turbo, чому? там є 2 пастки, на основі prex атмосферного і іншого в залежності від температури впускного.. а ті 2 просто в prex ori = 1,07, переміщаючи їх у 1.20 зараз доходить до того, що подивитися в карту turbo..... (Карти 90cv дуже схожий на той, 110cv 2007 року)
    Карти перетворення Нм>>Iq ж бачив, що вони перерву до 450, у мене x мету досягти висуває......
    Я торкнувся карти overboost x nn дати шипи.. насправді приходить на 1,20 рідко приходить торкнутися 1,22.... де x мати фіксованого геометрії я думаю, що я міг би залишити її в cos

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    не в образу, я написав коментар, і знадобилося 10 хвилин запису, але помилково не зберіг відповідь,тепер ми спробували ще раз, але якщо я можу дати вам пораду чи не руку на автомобілі в інших або за курс.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    не в образу, я написав коментар, і знадобилося 10 хвилин запису, але помилково не зберіг відповідь,тепер ми спробували ще раз, але якщо я можу дати вам пораду чи не руку на автомобілі в інших або за курс.

По-твоєму, де ? неправильно...??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді ми почнемо на карту збагачення при прискоренні,кроком даних, або занадто низькі або надто високі, тут і без сенсу і без політики,а також карту приживається він paecchi пунктів в мінус і дуже багато,egr off ok,обмежувач крутного моменту деталі занадто низьким, щоб решта мені не подобається, але може також йти,1CA0A8 в 1CA1C6 все негативне, тому що це таке? від 1CA1C6 в 1CA546 навіть тут майже все в мінус, тому що це таке? від 1CC306 в 1CC498 чому і що це таке? на час overboost на машині, на складі, тому що ви діяли саме так? від 1E3320 в 1E353E таке і чому? від 1E479E в 1E4864 таке і чому? всі карти turbo зроблені malissimio і без логіки, і навіть їх щось негативне і кроком в деякі моменти перебільшені,тиску в рампі порушені погано без логіки перебільшені і в деякі моменти,я додаю обмежувач тиску в рампі і інших карт, rail-орі,ще обмежувачі крутного моменту орі,всі карти найважливіші уприскування орі,для інших продовження попереднього ради або не руку на машинах інших або за курс, серйозно, а потім весело,крім того, беруть участь і в розділі для початківців, хоча по мені б краще в іншому розділі,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    1CA546 i break показують обертів і maf, бачили, що приходить 10000, для яких значення ламба, якщо 1000=14,7 я змінив ставлення стехиометрической, враховуючи, що egr ? закрите x не курити я тримав худий, значення maf вниз, x збагачення до 17,05:1 до 1160 с, що відповідає приблизно 68mg..... Я переробив у словах, у відносинах стехиометрической майже фіксованою протягом діапазоні обертів двигуна, посилаючись на maf.
    1CC306 різні обмежувачі відповідно до передач....
    Ах, карту-прискорювач, ви, здається, зроблено в капусту... спостерігайте, добре.... дійсно-й? що дивлячись на нього, ну візьми фокус оригінальні і візьміть його... і скажи мені, як ти, в іншому разі... ? зроблені кроки він ненавидів... .... тепер, принаймні, за його словами відчуває себе лінійний..в кожне мінімальна зміна педалі відчуваєте, що машина відповідає, і x і піти, що для уповільнення..
    Час oberboost я діяв таким чином, x не дати йому шипи prex... насправді просто приходить до prex потрібне без piccate....
    Карти turbo працюють в залежності від температури колектора і атмосферний.. я, що підходять для цієї мети.... практично влітку машина звинувачує менше падіння потужності через регулювання температури наддувочного повітря...
    Управління турбо нагадує орі на 110cv.. Якщо я не правий, я ті, ford, як вони працюють???
    У prex rail, здається, без логіки, логіки, точне і пояснення ви знайдете в 2 breakpoint 1E9C5C... рішення в разі логіки ? l?.
    Може бути, ви праві, що я повинен робити, звичайно.... але тільки я......???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    ось карту
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 15:03

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Я не роблю, я просто знаю, що я використовував, тим же чином, що і керівництво додано (логіки, я маю на увазі), і я побачив, що насправді речі починають приносити я не бачу, чому? тут ? все, лопнув....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    А, для стосується prex rail, я дав p? pi? у prex, коли вимагає справа? дизель більш 43mg.
    Якщо зверніться до табличної ecm будь-якої версії.. перейти повністю поза дороги.
    У prex rail ? невід'ємною частиною передоплати, якщо ви йдете x логіки.....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •