вибачте, маленький питання, але якщо я закриваю клапан egr на grandepunto 1.3 mtj, що пільги я можу отримати?
вибачте, маленький питання, але якщо я закриваю клапан egr на grandepunto 1.3 mtj, що пільги я можу отримати?
у плані продуктивності ні, закриваючи її не мажеться і ви ніколи не будете мати проблеми з керівництвом через клапана egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я знаю, що я роблю, то, знявши цей шланг, його треба закрити з одного боку і з іншого, або нехай це ****** cio? басейн я краще, як aggire спасибі всім
беру три гвинти, які тримають його в колектор з пластику різко більше вперед, то?????? але в трубу я знаходжу якийсь клапан зняти??
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-01-2013 00:00
розмір трубки, як зображення, і ви прикріплені...? необхідно закрити egr в sw ecu....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
звичайно, спочатку я кладу карту без egr, але, щоб бути sincereo я не розумію, трубу необхідно видалити повністю? я не можу зробити це з ножівкою його розрізати на 2 частини, близьких, щоб зробити простір, не розібрати нічого?? delucidatemi краще, будь ласка.
мені ніхто не керівництво по покрокове керівництво про те, як діяти?
ок msport прошу вибачення, задньо' питання в потрібному місці.