Привіт всім,
я зробив карту цій машині, але не думаю, що є драйвери ECMtitanium ciucchi я бачу тільки обмежувачі крутного моменту, і те, що ін'єкції, pi? з допомогою carsoft повинен був відключити EGR......
дайте мені зворотний зв'язок?
Дякую
Привіт всім,
я зробив карту цій машині, але не думаю, що є драйвери ECMtitanium ciucchi я бачу тільки обмежувачі крутного моменту, і те, що ін'єкції, pi? з допомогою carsoft повинен був відключити EGR......
дайте мені зворотний зв'язок?
Дякую
спробуйте-і ви відчуєте великої різниці, але не за шкоду egr закрита!!!!!!!!
я думаю, майже нічого, з кроком дуже мало, і не вистачає багато карт з drv, що титан все ще спочиває в світі!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
вибачте, я не можу вам допомогти на даний момент
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Привіт хто-небудь має адреси в пі? для редагування?
може indicarmeli?
Дякую
проблема не мати карти + від дотику , проблеми, а також ті, які ви знаєте, ви постукайте погано.
обмежувачі крутного моменту від 15%
час вприскування 7 % , але не як ви це зробили (майже на tt карту), але від 1500giri 50% навантаження.і ви також повинні сформулювати добре карту.
08de86 інший lim пара . ( є ще, але ці 3 sn + важливі )
090546 від 15% також інші 3.( у тому ж районі).
піднімає тиск турбо і механічним способом .
спробуйте дайте нам знати.
вам не вистачає інших карт, але я думаю, що так вже може піти краще.
спробувати, тому що писати, не маючи підтвердження на практиці, а мені подобається так багато.
ок, тепер я міняю карту, і коли rivedr? клієнт спробує?, щоб зробити ручної модифікації turbo, я повинен записувати хід westgate?
скільки?
Дякую
скільки?? ви повинні мати манометр х точно побачити, як збільшується .
обережні, що проблема-піки, переміщення westgate,я, якщо я повинен зробити поштовхів поставив конкретний змішувач, який змушує мене перевірити, як кріпиться, що постійна
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ