привіт msport, я не хочу дратувати нікого, справді! і я думав, що було ясно, що я послав pm pabloscobar чому? саме не міг завантажити з тим, що ? знову...я не знають правила, я думав, не турбує вас, і послати в лічку, але після прочитання правил я знаю, що Я НЕПРАВИЙ! мені не потрібно і прошу вибачення! не succeder? pi?!
ось і все, хлопці!
я вважаю, що потрібно rileggerti постановою також я знайшов у цих ситуаціях
я розумію... я повинен чекати..
однак pabloescobar ви можете сказати мені, чому? машина не повинна запуститися або інші проблеми?
Вас ще, що ви думаєте?
дякую
ви говорите, що у вас вже? факт 100км, з цього файлу, і машина в порядку...так де проблема?я не розумію сенсу цієї дискусії...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
привіт maggi1984, насправді я зробив 100-120 км і немає проблем, але не буде,-експерт сказав мені, що я сумніваюся, що я щось неправильно, то побачив, що пабло говорив, що автомобіль може дати проблеми, то поставив мене в бойову готовність. тоді я відчував, що, раз шпигунів etc не загоряються відразу, але з часом можуть бути.. ось чому? я хотів бути впевнений!
при всій повазі до пабло, але якщо орі і mod, який ви відправили сон ECU автомобіля він повинен відправитися на міцність...
більш того, якщо ви зробили 100 км, це означає, що автомобіль ? футбольний![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви насправді, але я не хочу судити або неповагу до пабло..
у будь-якому випадку, ти мене tranquillizzato! дякую
привіт, хлопці,
я також закрито EGR. по-вашому, добре?
адреси видно на екрані.
файл я ще не завантажений..
дайте мені знати!
Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-01-2013 02:16
Привіт пенні, що я хотів сказати ? що спочатку де c'? горизонтальна лінія titanium показує мені, як, якщо вище, там був завантажений файл цілком по-іншому, то не знаю, для мене, ваш автомобіль не повинен зробити в цей мод, чому? я думаю, що він піде у відмову, або бачив, що я не містер тюнінг, я помиляюся.