нарешті, мод. із змінами на групи turboДодаток 2489
але контроль змінною геометрією вас його змінити чи залишити без змін?
нарешті, мод. із змінами на групи turboДодаток 2489
але контроль змінною геометрією вас його змінити чи залишити без змін?
я знаю, що якщо пп розміщую анке у грі можна зробити добре poko![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-01-2013 00:07
тоді я побачив свою карту, а так не добре, ви conziglio бачити на форумі, якщо є посади, аналогічні та їх вивчення. тому що ви дали 7%, а потім на всій карті. raggiona, коли двигун і' alminimo в тому, що rpm знаходиться автомобіль і alminimo турбіни потрібно.?
те, що підняв тиск у 7% навіть на холостому ходу не сказати нічого.... не ? сказав, що коли цей тиск лише тому, що? у торкнувся картку в цій області....це було б надто добре cos?....розробники двигунів могли б benissimamente зробити, якщо придумати турбіни vgt або biturbo, послідовні, не мають відставання..якщо купиш "писати" в карту дату, тиск...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я збільшується, таким чином, щоб отримати, хоча pi? вже з низьких оборотів, двигун на холостому ходу працює на 750 про / хв, і я змінив значення від 1250 оборотів в хвилину перк? я думав, ke збільшує rapidit? відповідь турбіни, бачили се в даний час відчуваю себе порожнім, вниз, x, а потім отримати імпульс близько 2000 оборотів в хвилину.
привіт Їм, turbo пошук редагування пунктів і не у відсотках, по мені, робота йде краще.
якщо ви хочете збільшити швидкість реакції turbo ви повинні дати дизельне паливо, ви ніколи не повинні вважати однією карті, але і всієї системи управління, Заздалегідь, Дизель, команда VGt, тиск турбо, потрібно пара і т. д....
я, наприклад, з файлу відправив я взяв те, що повинно бути карту педаль, я виділив запит крутного моменту на 1500 і 2000 оборотів.
pedale-24.jpg
Як бачиш, c'? діра, майже в прірву. Можливо, дизайнери вони створили, щоб не засмітити fap