якщо ви плануєте міняти датчик витрати повітря, забудьте і не ставте навіть модулів, які нічого не варті, чому? якщо вони не цифрові там завжди дають постійне значення для всіх оборотів з продуктивність впаде вгору або вниз.
на датчик витрати повітря просто очистити з допомогою розчинника нітро і назад, як новий,повірте мені, що я намагався багато разів
А на inutilit? форми. В кінці кінців ? як застосувати опір, і не приходить більше? враховуючи фактичне значення повітря. Функції датчик витрати повітря ? те, що зробити "навуглерожування", як це було зроблено тільки через гвинти карбюраторів....
Влітку, навесні, взимку і восени, чи стоячи. З датчик витрати повітря, кожну хвилину ? , якщо, то звідси випливає, що modulino/опору, подають мало...
хлопці, підтверджую, навіть я.... прилад не тільки, коли ви стара зменшується максимальне значення, але часто і з задоволенням, він уповільнює його швидкість? відповідь, в інший день я змінив у моєму 147 150cv, і я повинен сказати, що, не торкаючись інших ? набагато більш schizzosa, не знаючи, що йде набагато більше!!
безумовно, очистити або замінити і найкраще, що можна зробити..
питання:
але ми.., що у мене є датчик витрати повітря половина пішла навіть після декількох чисток.., що, наприклад, у вихідний приходить макс 3.7 v проти 4.5 v-датчик витрати повітря в хорошому стані
роблячи розрахунки, не може застосувати опір, щоб повернути оптимальне значення на датчик витрати повітря?
він називається груба?..і питання, яке я завжди на місці.
я навіть і не пробували з отвором, але і тривав дуже мало, але " ходив недалеко, тому і краще зробити заміну раніше.
Мій іноді сходить з розуму, закон, високі значення до мінімуму, і машина прискорюється...На високих а здається, " ок", " читання макс 78g/S мені здається...