Стр. 15 з 16 PrimaПеред ... 513141516 ОстаннєUltima

Обговорення: перша карта edc16 bmw

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    зараз я не можу читати худий, як sar? час їх, хм, а мені зрозуміти різні step.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Я не зробив нічого, що я mod Диск Хочу і відповідним обмежувачем крутного моменту на запит, турбо-дизель, і їх обмежувачі, і я мод карту, Нм/IQ, але йде sicurente правильно майже все, навіть я сподіваюся, що немає

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    від екрана розміщені не здається мені погано...продаж 633nm червона в dw і tl, здається, відповідати запиту...починаючи навіть від числа обертів розумні все ? дві карти.....я не можу зрозуміти, чому так? адмін каже, що не ? добре...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    від екрана розміщені не здається мені погано...продаж 633nm червона в dw і tl, здається, відповідати запиту...починаючи навіть від числа обертів розумні все ? дві карти.....я не можу зрозуміти, чому так? адмін каже, що не ? добре...
    я не знаю, як avr? бачив інші параметри... і як то мене осяяло, і я написав це навіть до того, що карту, яку я опублікував раніше, що обмежувач крутного моменту ecm не мене врятував зміни в 633nm червона тепер, я сподіваюся, піде добре, а я чекаю відповіді, хто більше? експерт

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Ви дивилися добре карту?
    Збагачення в акк і боляче, тому що ви частину від 57% кроком, щоб закінчити на 3% на практиці надто високою, і в самому початку і вкрай низькими наприкінці
    Тиску в рампі, або на 0,9%, майже нічого, від 4000giri, а потім кричи, як ніколи?ви можете піти навіть на 7-8% або навіть ще залежить від того, що ви хочете, карти суміжних зроблені погано контролює мапу 1 і tene розумієте
    Тиск турбо 110punti низькі, ви можете підняти її,частини обертах більш низькі
    Тиск турбо f(temp) 30ppi в нижньому дуже мало, та 240 у верхній частині-це занадто багато
    limit пара деталей, 2700giri, надто високо, і кроком занадто низькі 3,5%,на цей тип автомобіля ви можете піти вище 18%,те ж саме стосується інших, обмежувачі крутного моменту і, перш за все, потрібно перевірити карти споріднених остання
    Обмежувач тиску турбіни 100punti потім нижче тиску турбіни
    Другий обмежувач прес турбіни замість 220punti чому?
    Limit прес-rail 0,3% ??????
    Що в підсумку зробили ін'єкцію ?якщо ви не стоїте цього ви можете дати будь-яку тиск турбіни,rail,або обр в акк, але ви ніколи не будете мати правильні результати
    Дуже багато теорії, не добре, потрібна практика, щоб зробити сильний автомобіль, в іншому випадку ви ризикуєте замовити калькулятор робить всі ці розрахунки,
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    hahahh, ця красива, але " я d0'угоду з ним.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Ви дивилися добре карту?
    Збагачення в акк і боляче, тому що ви частину від 57% кроком, щоб закінчити на 3% на практиці надто високою, і в самому початку і вкрай низькими наприкінці
    Тиску в рампі, або на 0,9%, майже нічого, від 4000giri, а потім кричи, як ніколи?ви можете піти навіть на 7-8% або навіть ще залежить від того, що ви хочете, карти суміжних зроблені погано контролює мапу 1 і tene розумієте
    Тиск турбо 110punti низькі, ви можете підняти її,частини обертах більш низькі
    Тиск турбо f(temp) 30ppi в нижньому дуже мало, та 240 у верхній частині-це занадто багато
    limit пара деталей, 2700giri, надто високо, і кроком занадто низькі 3,5%,на цей тип автомобіля ви можете піти вище 18%,те ж саме стосується інших, обмежувачі крутного моменту і, перш за все, потрібно перевірити карти споріднених остання
    Обмежувач тиску турбіни 100punti потім нижче тиску турбіни
    Другий обмежувач прес турбіни замість 220punti чому?
    Limit прес-rail 0,3% ??????
    Що в підсумку зробили ін'єкцію ?якщо ви не стоїте цього ви можете дати будь-яку тиск турбіни,rail,або обр в акк, але ви ніколи не будете мати правильні результати
    Дуже багато теорії, не добре, потрібна практика, щоб зробити сильний автомобіль, в іншому випадку ви ризикуєте замовити калькулятор робить всі ці розрахунки,
    bh?...тоді ? гідна розділі " карти на жарт....не вірите?ahahaha
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    я зробив нову карту, але тільки на карту педаль і обмежувач крутного моменту, ви скажіть мені, якщо все йде добре?
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    [QUOTE=E92_mpower;25435]я зробив нову карту, але тільки на карту педаль і обмежувач крутного моменту, ви скажіть мені, якщо все йде добре?[/QUOTE

Тепер, що ми міркуємо, читати так',limit момент, враховуючи, що 535 має обмін авто не перестарайтеся перейти спроби, коли alzali поступово і, перш за все, випробування машини
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    [QUOTE=admin;25751]
    Citazione Спочатку Написав E92_mpower Visualizza Messaggio
    я зробив нову карту, але тільки на карту педаль і обмежувач крутного моменту, ви скажіть мені, якщо все йде добре?[/QUOTE

Тепер, що ми міркуємо, читати так',limit момент, враховуючи, що 535 має обмін авто не перестарайтеся перейти спроби, коли alzali поступово і, перш за все, випробування машини
    дякую admin за ваше терпіння, щось одне ви вірите, що краще не перевищувати 650/670nm крутний момент, або ви говорите, що я можу піднятися ще на p?? пам'ятаю, що типу в 2250giri було типу піку і кажу DW
    приходив до 710Nm, що потім я пристосував також в limitarore

Стр. 15 з 16 PrimaПеред ... 513141516 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •