Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 55

Обговорення: Як підключити ебу

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    в іншому випадку ви можете купити блок живлення туристичне autoprotetto я використовую це, і, якщо він короткий, отрешась від усього, адже тоді вона не коштує стільки

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви б фото або посилання від мене бачити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Abbasta акумулятор для мотоцикла 12 вольт ..
    хороший заряд....
    Привіт..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    коста-й? акумулятор від мотоцикла, а не блок живлення стабілізований

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав nuovaecu Visualizza Messaggio
    в іншому випадку ви можете купити блок живлення туристичне autoprotetto я використовую це, і, якщо він короткий, отрешась від усього, адже тоді вона не коштує стільки
    цікаво, я також ви можете розмістити фото або посилання......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Акумулятор коштує в середньому від 30 € до 50 € за nn шкоди, ви можете витратити максимум 50 € ?
    Якщо ви хочете витрачати менше, там я знаю, що ті, для охоронної сигналізації, від будинку 15 €....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    По-моєму, ви st? estremizzando занадто багато,і розраховується, що інструменти офіцерів(не st? тут перелічити) забезпечують для читання boot-блок живлення схожий на телефони від 12V 2A, і особисто я використовував, і ніколи ніяких проблем. Тепер для comidit? я єдиної роз'єми з моїх обладнання і блок живлення стабілізований для сигналізації від 5А, а напруга регулюється від 11,5-14 V, усуньте проблему з кількох євро,близько 10 євро. Той же блок живлення,має вихід для зарядки акумулятора,який я використовую для більшої безпеки,у разі, якщо піде не через напругу(практично завжди на сьогоднішній день) робіт і робіт з безпеки і надійності? також, чому? ? ясно, стабілізувалася. Говорити так багато Ампер ? марно,вважайте, що розділ 1мм quadro з підтримкою функцій 4-ГО,блок керування автомобіля ? живлення від кабелю перетином max 1мм,робити собі p? die рахунку. Також, чому? блок живлення повинен мати в житті тільки процесор і всі периферійні пристрої. Так надмірно багато струму.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Правильно, але як ви орієнтується акумулятор і більш стабільною і безпечною, якщо c? падіння напруги зависає все?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Акумулятор буде служити, можливо, те,але крім падіння напруги, сьогодні, якщо вони виявляються майже ніколи,можливо, проблема з блоком живлення. І в жодному разі не програма, ніколи, ні до, що зробили резервну копію,як в boot, що bdm,а потім ви ? у будь-якому випадку в безпеці. Перепрограмуйте і далі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Також ви праві, але безпека ще ніколи не занадто багато.
    Протягом декількох € nn перейти шкоди.

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •