ні, якщо я кажу, що і навіщо? я знаю, що кажу, особливо, коли у мене був 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чим я займався гонками і мав 108cv і мій друг з 1,2-biturbo novitec і 198cv!!!!!!!!!!!!
ні, якщо я кажу, що і навіщо? я знаю, що кажу, особливо, коли у мене був 1.1 fire з ecu IAW 16FM, чим я займався гонками і мав 108cv і мій друг з 1,2-biturbo novitec і 198cv!!!!!!!!!!!!
у мене немає сумнівів, що у вашому 1.1 fire він 108cv, але особисто я вважаю, є лише плодом ебу, що двигун x мати 108cv треба stravolgerlo а взагалі, я думаю, що запитав наш друг, як давно сказав в бензинових nn просто зробити блоки управління x купити резюме.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
мені, чесно кажучи, для цієї машини ne ньому навіть 7/8 резюме. тільки для ravvivarla трохи при рушанні з місця в гору.
привіт.
7-8 тільки ебу їх, ви могли б прийняти!!!!
двигун завжди був 1.1, але повністю переглянутий!!!
але ви що, жартуєте??? тільки з картою надходження від часу? у машини, як, що??
Зіставивши тільки ебу fire ви отримаєте близько 4 ослів... коней я ще не бачив!!!![]()
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Миха, і ви образили???
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]