-
Збіг важко, кожен раз ? довелося, до якого я коли-небудь бачив c'? завжди був людський фактор або обладнання.
-
І все ж з тих пір я боявся передач, особливо bmw
-
трапилося мені заблокувати edc15 для вина півник super clone і що добре ? а він навіть не мій, але мені його принесли невдалий досвід з тих пір я дізнався, я купив mpps v5 box і з тих пір я читав і написання різних блоків управління також edc16c39, і ніколи ніяких проблем, і, у всякому разі, bdm нас хоче, щоб ви в розмірі...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
На даний момент жодна жертва запису
тільки з bdm? Sid 803 Volvo повертати роз'єм bdm , прибула з Іспанії-7 днів-230 євро ..Pufhh
авто на заміну за 7 днів і вибачення... потім закінчив defap , карту та інші речі , Всі OKKKKKKKKKK
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
справжній жах ? що вам не платять
-
Коли в цій роботі у мене заблоковані деякі довелося на мої помилки з файлами або що в той час як kess la писав проблеми або інший ви після розриву зв'язку? у kess, ти ніколи не був у ***** насправді recovery робить свою роботу і відновлює його.
Привіт
-
І Звичайно я завжди боявся, що зависає і залишає мене ходьби
-
я віддаю перевагу працювати в школі...всі ці клони для читання/запису в послідовний мвс...
-
і пі? надійно безпечно в школі, але ви знаєте, олено, ти послідовний іноді і надійний
-
Вчора ввечері , намагаючись тільки прочитати пункт 3? серіал друзі (з системою gpl серії), і kess v2 клон в кінці читання після стирання помилок ? гру в автоматичний вентилятор, і машина не хотіла більше... відстебнув і повісив трубку, акумулятор машини ? матч відразу ж, таїнства віри, або у вас вже? бачив подібні речі?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму