Стр. 14 з 16 PrimaПеред ... 41213141516 ОстаннєUltima
Результати з 131 до 140 з 166

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    це точно! під час читання тобі не зраджує пам'ять, так що не з'? ніхто не ризик.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...
    може бути, ви можете? зняти якийсь запобіжник тільки для вентилятора, щоб не турбувала під час запису.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..
    ну ти, може бути, у вас є воно, чому? я думаю, ви робите це ремесло, але ви розумієте, що для однієї кімнатою і хобі ? було вже? витрати купити півник і нетбук, щоб присвятити виключно мої особисті експерименти.
    привіт.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ні, я не роблю ремеслом ? тільки пристрасть, якій я присвячую частину свого часу ******. ? зарядний пристрій і бустер cel'я ж, хоча, коли я можу я підтримую сто мій друг-механік зрештою зарядний пристрій, 30/40 євро, візьми, не ? надмірної витрати..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    ні, я не роблю ремеслом ? тільки пристрасть, якій я присвячую частину свого часу ******. ? зарядний пристрій і бустер cel'я ж, хоча, коли я можу я підтримую сто мій друг-механік зрештою зарядний пристрій, 30/40 євро, візьми, не ? надмірної витрати..
    я зробив один з алі пк мені варить 13/14 вольт і як я рубав/писати я завжди паралельно до батареї.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    повинні вже? йти добре, важливо ? зберегти, принаймні, 13в константи...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    і якщо він блокує edc17 в boot, як це зробити?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Я ? сталося вже два рази, що ви заблоковані на запис, але не всі ? обидва рази була автоматична коробка передач, збіг?

Dimentivavo з двома суб'єктами різних
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-09-2013 до 16:07

Стр. 14 з 16 PrimaПеред ... 41213141516 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •