Стр. 14 з 17 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima
Результати з 131 до 140 з 166
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав spiders80 Visualizza Messaggio
    Привіт всім....коли я привів другий раз півник клон, щоб прочитати екю моєї 147, не даючи потрібне значення стану акумулятора, що gi? до речі, мого першого він пішов пішки, а не я., в один момент, як тільки він закінчив читання, повертаючи ключ і намагаюся привести в рух, коміків? блимає все, і так багато відмови поспіль на дисплеї. було розряджати акумулятор. у цей момент ламатися і поклав на мотоцикл, але півник не хотів ще дізнатися, прочитати, також роблять пониження та інші різні тести(якийсь стрибок напруги, не знайшовши, відключений).!це і мій перший невдалий пригода, яка, на щастя, закінчився добре.
    дивно, чому? для читання не змінити нічого... все Одно коли ви читаєте і пишіть, завжди використовуйте зарядний пристрій або бустер кріпиться до батареї

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    дивно, чому? для читання не змінити нічого... все Одно коли ви читаєте і пишіть, завжди використовуйте зарядний пристрій або бустер кріпиться до батареї
    що ви розумієте під дивним, lettira не змінити нічого...!
    проте в той раз я дуже уважний!!

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    це точно! під час читання тобі не зраджує пам'ять, так що не з'? ніхто не ризик.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання
    точно.. ? це що я мав на увазі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    5
    але , я перший досвід, не бачачи машини, що, як тільки я ключ йому дати averie і мигати всі індикатори,....я думав, що б створили пошкодження eprom і щось такого роду, в той час як він був тільки розряджати акумулятор. Я хотів підкреслити той факт, про важливість стану акумуляторної батареї, коли ви працюєте з писання/читання eprom, тому що в будь-якому випадку ви йдете працювати частинами двигуна з витратою енергії( датчики, виконавчі механізми, блок управління,насоси, etc..) без цього буде заряджатися від генератора, з подальшими проблемами блокування у випадку, якщо ви пишете.!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...
    може бути, ви можете? зняти якийсь запобіжник тільки для вентилятора, щоб не турбувала під час запису.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..
    ну ти, може бути, у вас є воно, чому? я думаю, ви робите це ремесло, але ви розумієте, що для однієї кімнатою і хобі ? було вже? витрати купити півник і нетбук, щоб присвятити виключно мої особисті експерименти.
    привіт.

Стр. 14 з 17 PrimaПеред ... 41213141516 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •