Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
це точно! під час читання тобі не зраджує пам'ять, так що не з'? ніхто не ризик.
але , я перший досвід, не бачачи машини, що, як тільки я ключ йому дати averie і мигати всі індикатори,....я думав, що б створили пошкодження eprom і щось такого роду, в той час як він був тільки розряджати акумулятор. Я хотів підкреслити той факт, про важливість стану акумуляторної батареї, коли ви працюєте з писання/читання eprom, тому що в будь-якому випадку ви йдете працювати частинами двигуна з витратою енергії( датчики, виконавчі механізми, блок управління,насоси, etc..) без цього буде заряджатися від генератора, з подальшими проблемами блокування у випадку, якщо ви пишете.!
ах b? звичайно.. особливо на деяких машинах, що після видалення, поки ви робите записи відправляються вентилятора і гідропідсилювача рульового управління, електрична...
ви, безумовно, для? треба вже? мати p? досвід, щоб знати, які машини. Я, наприклад, пам'ятаю, що на audi A3 2.0 TDI включення гідропідсилювача рульового управління, електрична? щоб бути l? шукати fsibile підключити бустер або зарядний пристрій і далі..