Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 58

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    хлопці, вибачте, якщо sfrutto обговорення, ви знаєте, як ви робите з допомогою VAG перевірити значення датчик витрати повітря?
    Значення датчик витрати повітря li знаходитесь в розділі engine в канал 10.
    Перше значення ліворуч.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    якщо ви плануєте міняти датчик витрати повітря, забудьте і не ставте навіть модулів, які нічого не варті, чому? якщо вони не цифрові там завжди дають постійне значення для всіх оборотів з продуктивність впаде вгору або вниз.
    на датчик витрати повітря просто очистити з допомогою розчинника нітро і назад, як новий,повірте мені, що я намагався багато разів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    А на inutilit? форми. В кінці кінців ? як застосувати опір, і не приходить більше? враховуючи фактичне значення повітря. Функції датчик витрати повітря ? те, що зробити "навуглерожування", як це було зроблено тільки через гвинти карбюраторів....
    Влітку, навесні, взимку і восени, чи стоячи. З датчик витрати повітря, кожну хвилину ? , якщо, то звідси випливає, що modulino/опору, подають мало...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    хлопці, підтверджую, навіть я.... прилад не тільки, коли ви стара зменшується максимальне значення, але часто і з задоволенням, він уповільнює його швидкість? відповідь, в інший день я змінив у моєму 147 150cv, і я повинен сказати, що, не торкаючись інших ? набагато більш schizzosa, не знаючи, що йде набагато більше!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    хлопці, підтверджую, навіть я.... прилад не тільки, коли ви стара зменшується максимальне значення, але часто і з задоволенням, він уповільнює його швидкість? відповідь, в інший день я змінив у моєму 147 150cv, і я повинен сказати, що, не торкаючись інших ? набагато більш schizzosa, не знаючи, що йде набагато більше!!
    достатньо лише очистити його за допомогою розчинника нітро і повертався знову

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    безумовно, очистити або замінити і найкраще, що можна зробити..
    питання:
    але ми.., що у мене є датчик витрати повітря половина пішла навіть після декількох чисток.., що, наприклад, у вихідний приходить макс 3.7 v проти 4.5 v-датчик витрати повітря в хорошому стані
    роблячи розрахунки, не може застосувати опір, щоб повернути оптимальне значення на датчик витрати повітря?
    він називається груба?..і питання, яке я завжди на місці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    безумовно, очистити або замінити і найкраще, що можна зробити..
    питання:
    але ми.., що у мене є датчик витрати повітря половина пішла навіть після декількох чисток.., що, наприклад, у вихідний приходить макс 3.7 v проти 4.5 v-датчик витрати повітря в хорошому стані
    роблячи розрахунки, не може застосувати опір, щоб повернути оптимальне значення на датчик витрати повітря?
    він називається груба?..і питання, яке я завжди на місці.
    ви можете поставити опір, і, можливо, arriveresti 4.5 v, але б ви змінити весь діапазон вимірювання датчик витрати повітря,ви отримуєте завжди одне і те ж сумішоутворення на кожен день з різною температурою,вологістю? повітря та ін

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав blushark Visualizza Messaggio
    ви можете поставити опір, і, можливо, arriveresti 4.5 v, але б ви змінити весь діапазон вимірювання датчик витрати повітря,ви отримуєте завжди одне і те ж сумішоутворення на кожен день з різною температурою,вологістю? повітря та ін
    я не думав, до зміни atmosferisco
    дякую за пояснення.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    я навіть і не пробували з отвором, але і тривав дуже мало, але " ходив недалеко, тому і краще зробити заміну раніше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Мій іноді сходить з розуму, закон, високі значення до мінімуму, і машина прискорюється...На високих а здається, " ок", " читання макс 78g/S мені здається...

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •