Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Cmq. pi? чи немає в принципі ? той же карт гістерезис egr...на запит педаль mg/str switcciano по карті.
    У разі ерг для значень більше 40 мг/str mode off (upper), для значення менше 38 mg/str mode ON. ? у випадку системи egr, потрібно просто залишити її закритою ? досить тільки поставити посилання вже? відомі. (принаймні, це ? те, що я зрозумів)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    закривши met? колектора в іншій половині він створює сильний вакуум, що викликає дуже швидко, потік egr при цьому відкритим і, крім того, будучи далекою від valvore у разі обриву клапана swirl не ризикнув би нічого не бачив, навіть на його великі розміри, які, навпаки, жалюзі і інші двигуни в кілька см від клапанів, коли вони роблять лих мислимих...***** unque я знайти відео дуже красномовно на роботу двигуна honda i-cdti...
    і на англійській мові, але дивіться уважно "блакитний потік" зображень, щоб зрозуміти, все....
    http://www.youtube*****/watch?feature...&v=K6j76JEMjzA
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Ти знаєш-дуже довгий!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Привіт манро то це відео вже бачив кілька років тому, коли поставили цей прекрасний motorone. Але частина з swirl не я, трапляється, якщо ні, не я, я купив цю машину! Перш, ніж я ви створювали затримки ...на жаль, не має режими, в яких це є, і завжди і як, якщо відповідь на команди педалі було завжди і на всіх обертах 1 сек. Затримкою. Те, що змусило мене думати про турбіні, як з-за затримки у тому, що різні sw mod тільки те, торкнулися гістерезису був миттєвий відповідь.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на цей двигун я ніколи не добрався, щоб зайняти руки, і я повинен сказати, що в моєму районі вони працюють кілька honda....це, щоб змусити вас зрозуміти, що двигуни дуже надійні...
    є також civic type r з k20, що справжні осколки....мотори,honda,повторюю,факти, дійсно, але по-справжньому добре..., f? я добрався, щоб відремонтувати b16 vtec від civic eg6, і я був вражений і зачарований якістю? матеріалів,з допусками по обробці і т. п...мабуть, побачити гоночний двигун....*****unque повертаючись до 2.2 cdti чи менш конкретно, наприклад, дизель з 4 клапанами на циліндр і затримка з відповіддю...багато разів, наприклад на vw pd 140, а іноді навіть і на fiat 1.3 multijet виникнути той же тип проблеми, що ви ? вирішена даючи прекрасний чистий весь впускний двигуна від залишків відпрацьованих....
    і крім того, swirl також у honda cdti ви пу? завжди механічно видалити.... потрібно тільки видалити фізично метелик і залишити на його місці осі від того ж, що ? підключений до датчика положення, який повертає сигнал зворотного зв'язку в ecu для управління продовжити в тому ж....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    і в будь-якому випадку, незалежно від усього....переконайтеся, що ви, в першу чергу, що всі параметри були в нормі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    і в будь-якому випадку, незалежно від усього....переконайтеся, що ви, в першу чергу, що всі параметри були в нормі...
    Всі параметри в нормі...
    я дізнався, звідки беруться ці значення гістерезису moddati...

І використовується так само, histeresi де моделі без dpf, тепер я повинен просто зрозуміти, чому?...
    і як хтось готує? цю картку він воліє їх використовувати.
    Карти turbo абсолютно ідентичні порівняння кривих! Chiss? це не було просте забуття карту ? потім був реконструйований, щоб мій мод.
    (початок сильно, думаючи, що це упущення...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Для параметрів ? все в нормі, egr ? закрита, так що я повинен спробувати розібрати цю farfallina і подивитися, що відбувається, або виступати в карту і намагатися залишити його завжди відкритим від l

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio

Наприклад, я s? що на карті орі повного навантаження dw 2000 rpm, я d? 420 Нм (що перетвориться в реальний результат corrispodono = 357 Нм)
    вибачте за невігластво, ви скажіть мені, як працює це перетворення, щоб отримати Mn реальні?

дякую
    привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    і швидкого розрахунку, враховуючи об'ємний ккд 85%.
    Я зробив просто, 420*85/100 = 357 Нм
    Мій обмежувач крутного моменту при 2000 об / хв ? встановлений в 399.6 Нм
    повторно застосувати ті ж обчислення, 399.6 Нм*85/100 = 339,66
    Всі дані завод мого авто 340*2000 об / хв, тому я думаю, що ми, навіть якщо цей метод ? приймати з обережністю.

Мені потрібно, щоб отримати посилання...

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •