Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    Ritara в westgate, так що коли ви кладете велосипед, сенсорами на йде, аж до обмежувача ходу гвинта на brucola, і коли звільняє пружину westgate то розкрийте повністю. на жаль ? р? складно пояснити це в інтернеті? penzo, що я був досить ясно.
    Забув...не змінити pernetto в brucola з вище контргайку!
    у будь-якому випадку, вже в оригіналі, без зіткнення з ним має бути вже ок, і зробити свою поїздку повне спробуйте зняти лацкан pin в westgate, і подивитися, якщо важіль giometria відкриває ще piu. дайте нам знати,
    тоді.... коли автомобіль l' переходжу до мінімуму... доходить до battura в brucola... потім побачити, якщо ви можете зробити всі поїздки ? неможливо.... чому? я всередині до makkina.... повторюю... в руки приходить.... cio? якщо не депресії ? всю довгу.... але потім??? з duty cicle карти??? нам приходить в кінці шляху?? не з'? щоб продовжити переміщення по карті??? тільки вище 3000 оборотів???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    rego з турбіною орі на землю міра, екскурсії,переміщення, що робить перепускного клапана всі закриті, все відкрито
    потім цей хід повинні робити також перепускного клапана турбіни, що у вас є на даний момент ступеня уважно і, особливо, у відкритті екскурсію, що f?....якщо, поставивши в місці вимірювання переміщення перепускного клапана продовжує зіткнутися з тією ж проблемою, то ви повинні діяти по-різному..в основному за допомогою тих, хто швидко пройдіть в машину, ви повинні дотримуватися перепускного клапана при прискоренні двигуна засувка повинна бути повністю витягнута до упору проти pernetto шестикутна журналі, але як пружина дросельної заслінки повинен відмовитися також перепускного клапана, якщо цього не відбувається, то ви повинні почати, наприклад, подовжити, відвернувши перепускний журнал присутній на ньому, поки на мінімальній decelerata увагу, що waste відкриває....
    крім того, я хотів запитати, але він ****llo заходів перепускний схожі діаметр і altezzadelle ж??якщо вони відрізняються у розмірах, що це приносить вам проблеми, які ви відчуваєте той момент слід монтувати відходів золота від точки на turba ferarri....
    в цей момент я думаю, що проблема полягає саме в "м'яч" перепускний... це орі ? трохи більше, ніж пежо... я б не хотів, що duty cicle від kkk оригінал був більш довгий шлях, щоб зуміти злити весь куля... і в моєму випадку ще довелося порожній.... я знаю, що? краще, якщо по-любому оригіналом м'яч.... і ritaro, як я вже зробив.... l' цівки всі довго зупиняється, і тоді я роблю хід руки, і я бачу, якщо вона доходить до упору.... по мені, що відбувається з м'ячем, маленький duty cicle оригінальний хід chiamamola lettronica зменшується за м'яч маленький...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    я беру в цій темі цікаво: хтось хоче зробити пост, де пояснює, як добре працюють ці турбо із змінною геометрією і, як ecu управляє, щоб змінити геометрію в залежності від схеми? що приводи є, і т.д. і т.п. ... було б цікаво!

вибачте, ot

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    в цей момент я думаю, що проблема полягає саме в "м'яч" перепускний... це орі ? трохи більше, ніж пежо... я б не хотів, що duty cicle від kkk оригінал був більш довгий шлях, щоб зуміти злити весь куля... і в моєму випадку ще довелося порожній.... я знаю, що? краще, якщо по-любому оригіналом м'яч.... і ritaro, як я вже зробив.... l' цівки всі довго зупиняється, і тоді я роблю хід руки, і я бачу, якщо вона доходить до упору.... по мені, що відбувається з м'ячем, маленький duty cicle оригінальний хід chiamamola lettronica зменшується за м'яч маленький...
    спробуйте замінити westgate, але на даний момент не вносити які-небудь зміни та настройки. Але де ви знаходитесь? що якщо ти поруч, ми разом, варто турбіна!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    спробуйте замінити westgate, але на даний момент не вносити які-небудь зміни та настройки. Але де ви знаходитесь? що якщо ти поруч, ми разом, варто турбіна!!!
    Тоді у вас буде залагоджено тиск?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    привіт, джеймс, я... я... я читаю, що ти салерно... так lontanucci.... ні... я не встановлювала ще! я роблю upgrade на моїй машині.... 147 1.9 mjet 150cv... модернізації турбіни... колектори... ic розряду.... закінчив я присвячую знову у гонці!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    з моєї ми в гарному місці.... але, як я думаю, ви знали,.... ? набагато простіше управляти bosch є marelli..... тепер я буду гонки.... в той же час я ritarato в перепускний і я зробив кілька тестів.... отже,....
    як сказав яків, - я відкрив геометрію, коли я вмикаю makkina, приходить pelo pelo упору на brucola з контргайкою, тільки що зроблено буде правити, мені здавалося, що він не приходив, але на даний момент мені залишилося трохи занадто відкритою на низьких обертах.... на високих, йде непомітно ? дуже покращився після 3000 оборотів, але насправді я не знаю, як рухатися в ****llo електронний.... я закрив трохи геометрії на низьких оборотах і авто ? покращився, але я помітив, що якщо випад, тиск розбризкування 1,5 бар.... і якщо я приїду, поступово, поки не зустрів? проводці акселератора, а потім випад, стабілізує 1,2 /1,3 бар!!! "ще.... між перемиканням передач і інше.... чому? я просто дуже повільно піднімається тиск????

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ймовірно, на відміну від перепускного клапана і duty cycle sar? різні (турбіна ferarri) **** llo нахилу лопаток vgt....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ймовірно, на відміну від перепускного клапана і duty cycle sar? різні (турбіна ferarri) **** llo нахилу лопаток vgt....
    ви про що ? різні... в першу чергу ? чим відрізняється "кулі" vgt, і 1.3 mjet nn ? це застосовно, що і peugeot, але потім я помітив, що геометрія, що і 1.3 mjet ? сильно відрізняється від класичної змінною геометрією!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    тоді, щоб вирішити бачу триває....практично ви повинні розуму лише на карту і на перевірку pid turbo...
    тоді в якомусь сенсі vgt 1.3 ? відрізняється від звичайних vgt??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •