Потім файл, який я читав ? тільки 469 kb ? повне резервне копіювання? З цим я можу клонувати ебу??
Потім файл, який я читав ? тільки 469 kb ? повне резервне копіювання? З цим я можу клонувати ебу??
хлопці, інформація від тих, хто більше досвіду, ніж у мене, якщо я буду писати mtj блок управління запускає в bdm і переписати його з резервної точки mtj і можете? на практиці я можу перетворити екю запускає в ecu grandpunto обидва mtj??
привіт,
я читав повну резервну копію з Bdm.
я помітив, що bdm не знав, автоматично сім'ї ecu і дав мені попередження:
Увага: родина ECU невідомо
Виберіть сімейство сумісно
Зверніться у службу технічної підтримки
потім він просив мене вибрати сім'ї і я вибрав "Bosch EDC16+C39 GM DAEWOO" (повторюю свій автомобіль ? Chevrolet Cruze 2.0 150cv з ебу EDC16c39)
потім я прочитала файл від 487kb. (додаток).
Примітка: перш ніж читати мій ебу я зробила тест на інший такий же блок є альфа 159 (edc16c39) і це я ототожнював сім'ї автоматично.
Інша дивна річ ? що після прочитання файлу (коли він просить вас заповнити info марка, модель тощо) не змусив мене побачити номер sw і hw правильно.
я давав :
ECU HW: 1037500646
ECU SW: 1037500646
Замість того, що повинні бути реальні:
0281015445/ 96983951
У будь-якому випадку, як запит ви можете ввічливості ricostruirmi спалах так переписати, то, справедливо.
Ось файли ліжко з BDM(flash пошкоджений) і Орі від 2 мбіт ліжко з mpps.
Дякую вам за допомогу, яку ви мені даєте.
привіт
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:26
зроби мені задоволення scompattami файл-ліжко в bdm його відкрити за допомогою м'якої, і я веб-bl+e2p
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Привіт
ось розпакувати файли.
Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:27
scuate,але bdm може зробити тільки edc16?
що бійню, що ви зробили файл, який ви відправили, не ? навіть не золота, ось тобі файл, реконструйовані і оброблені пишіть, bdm ciappa і покладіть на мотоциклі
СПАСИБІ legendaryslave!!
Ви праві.. було не так-орі, так як я не кричи, чому? машина ? підключені і кухар не дав мені файл орі.
у будь-якому випадку з одним, у нас чистий файл постелі моїй машині, щоб побудувати орі. Але я не дав тобі, то чому? я не відчував себе так впевнений, якщо він був збудований добре. Для знання його докладаю, можете глянути, якщо ? була перероблена добре, і якщо ми можемо розглядати його в мій файл, орі?
У будь-якому випадку я не можу завантажити файл, чому? я не права.. ви можете завантажити його з іншого боку?
дякую
вибачте, я забув, файл,..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 21:19
насправді я не повертав на місце, ніколи cks і не розуміла, то чому?
у будь-якому випадку заряд і дайте мені знати, якщо піде у хід
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 21:24