Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 57

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо я можу сказати, мій..мене не треба чіпати карти гістерезис в vnt...ці карти від см від ecu для управління PID(пропорційно вбудований похідний) target boost або мета тиску, оскільки в своїй основної картки turbo...? якщо не змінити vnt з більш грубою, що працює по-різному, на мій погляд, не з'? причина moddare ці карти..що, між іншим, якщо ви не s? як moddare з congnizione причини приносять тільки занепокоєння, як контрольні лампи горять,відновлення і різних проблем...тому моя порада ? щоб дозволити їм бути на даний момент ці карти і зосередитися на інших картах добре пі? важливі....крім того, ви не можете? "одягатися, навпаки, з труси поверх штанів" у тому сенсі, що спочатку він визначає, що потрібно дизель, в першу чергу, потім f? так що запит не може бути обмежена, і, нарешті, вона діє на boost для "інтегрувати" ....тепер ви-партій, навпаки, по-моєму moddando ці карти...в очікуванні мод навіть на запит дизель, що ви будете робити?напевно, знову? у scervellarvi, як зробити в даній modoil turbo відповідно до нової запитом дизель??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    але я зрозумів, що дизельне паливо він вже? зробив і не може контролювати тиск, я не зрозумів?????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193

Lightbulb

Ви ? приїхали, щоб поговорити про це, чому? турбо, здається, не слідувати запитом педалі навіть на оригінальній програмі.

Як я говорив на самому початку відчуття ? що в повний газ машина котить ніж parzializzando. Навіть турбо лад ? чудовий і не тільки на моїй машині я ? довелося спробувати і інші, так що я думаю це проблема в цілому.

Я думаю, чи є спосіб, щоб зменшити цей недолік, відповідь...

Я хотів зрозуміти, добре, якщо рішення може бути в moddare гістерезису.

* франк я навіть кілька карт gi? moddate на дизельне паливо, etc... але не змінюється, проблема залишається, єдине, що v? погано, і відповідає відразу ж ? то цей мод саме на гістерезис ee8ec і ee820 якого додаю screen mod.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    від дизельного палива, правильно, без обмежень кіл, де плач, відставання і подивитися, якщо натовп ще спить....
    по-моєму ви не тікає з-під сидіння, якщо ви робите все правильно....
    потім, якщо ви хочете втратити сон з-за smanettarecon ці карти ви liberissimo це зробити.....
    я просто сказав, як думаю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    від дизельного палива, правильно, без обмежень кіл, де плач, відставання і подивитися, якщо натовп ще спить....
    по-моєму ви не тікає з-під сидіння, якщо ви робите все правильно....
    потім, якщо ви хочете втратити сон з-за smanettarecon ці карти ви liberissimo це зробити.....
    я просто сказав, як думаю...
    Манро ця машина ? bastarda, чому? якщо ми робимо теж дизель я f? вібрувати маховик і зчеплення на високі передачі не тримає, і не тільки не тримає мене, що другий, відставання, перш ніж відповісти. Я зробив з випробувань, навіть тільки за рахунок збільшення час, але нічого не v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Вибачте, я хотів сказати, що відставання залишається навіть з такою дизель! але ви не можете редагувати повідомлення?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    2.2 honda ? двигун цінних побудована з дійсно передові технології і між іншим збирає вже турбіни на підшипниках gtb1749b часів відгуку на найвищій швидкості...проблема по-моєму riesede в іншому місці...це зокрема, приймає двигун система всмоктування дуже...особливо на практиці, і має впускний колектор, можливість перезарядки яких 2-х частинах "служать" кожен, 4 впускних клапана..particolarit? більш очевидним? ? які, на відміну від двигунів fiat або bmw илидругие, що вони мають клапани завихрення позаду клапанів..цей двигун має один великий клапан swirl прямо на вході повітря з двох впускних колекторів...це означає, що на відміну від інших двигунів з ламелями, поруч клапанів,де він "пленум колекторі завжди надлишковий тиск,в цей двигун тільки "серед пленуму" ? під тиском іншої met? пленумі ? повністю "чистка" в повітрі, зробивши увійти двигуна "охота"...я думаю, що до scervellarti на турбує, що я повторюю ? на підшипники, а потім виходить одразу в spool...ви повинні перевірити клапан swirl...і якщо його видалити повністю....найбільше, як мені здається, зрозуміти, що ви гори манометр для прес-turbo...так що ви можете стояти сумніви на прес-turbo, просто спостерігаючи за прес-turbo саме в тих областях, тахометра, де плач, відставання....якщо в цих районах, читайте більше 0,1 бар прес - ...означає, що в турбо все одно буде "завантаження" і проблема ? в іншому місці....riflettici...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    2.2 honda ? двигун цінних побудована з дійсно передові технології і між іншим збирає вже турбіни на підшипниках gtb1749b часів відгуку на найвищій швидкості...проблема по-моєму riesede в іншому місці...це зокрема, приймає двигун система всмоктування дуже...особливо на практиці, і має впускний колектор, можливість перезарядки яких 2-х частинах "служать" кожен, 4 впускних клапана..particolarit? більш очевидним? ? які, на відміну від двигунів fiat або bmw илидругие, що вони мають клапани завихрення позаду клапанів..цей двигун має один великий клапан swirl прямо на вході повітря з двох впускних колекторів...це означає, що на відміну від інших двигунів з ламелями, поруч клапанів,де він "пленум колекторі завжди тискв цей мотор тільки "серед пленуму" ? під тиском іншої met? пленумі ? повністю "чистка" в повітрі, зробивши увійти двигуна "охота"...я думаю, що до scervellarti на турбує, що я повторюю ? на підшипники, а потім виходить одразу в spool...ви повинні перевірити клапан swirl...і якщо його видалити повністю....найбільше, як мені здається, зрозуміти, що ви гори манометр для прес-turbo...так що ви можете стояти сумніви на прес-turbo, просто спостерігаючи за прес-turbo саме в тих областях, тахометра, де плач, відставання....якщо в цих районах, читайте більше 0,1 бар прес - ...означає, що в турбо все одно буде "завантаження" і проблема ? в іншому місці....riflettici...
    Привіт манро, але що толку цей клапан swirl тільки на met? колектор? Можливо, щоб зменшити шум? Коротше кажучи, має сенс закрити і перевірити, тільки met

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    пояснити нам, сед карти гістерезис в чому полягають??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    пояснити нам, сед карти гістерезис в чому полягають??
    не s? не я moddate я ? мод. купив 2 роки f?...якщо я знав, ні, я б запитав

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •