Спочатку Написав
манро
2.2 honda ? двигун цінних побудована з дійсно передові технології і між іншим збирає вже турбіни на підшипниках gtb1749b часів відгуку на найвищій швидкості...проблема по-моєму riesede в іншому місці...це зокрема, приймає двигун система всмоктування дуже...особливо на практиці, і має впускний колектор, можливість перезарядки яких 2-х частинах "служать" кожен, 4 впускних клапана..particolarit? більш очевидним? ? які, на відміну від двигунів fiat або bmw илидругие, що вони мають клапани завихрення позаду клапанів..цей двигун має один великий клапан swirl прямо на вході повітря з двох впускних колекторів...це означає, що на відміну від інших двигунів з ламелями, поруч клапанів,де він "пленум колекторі завжди тискв цей мотор тільки "серед пленуму" ? під тиском іншої met? пленумі ? повністю "чистка" в повітрі, зробивши увійти двигуна "охота"...я думаю, що до scervellarti на турбує, що я повторюю ? на підшипники, а потім виходить одразу в spool...ви повинні перевірити клапан swirl...і якщо його видалити повністю....найбільше, як мені здається, зрозуміти, що ви гори манометр для прес-turbo...так що ви можете стояти сумніви на прес-turbo, просто спостерігаючи за прес-turbo саме в тих областях, тахометра, де плач, відставання....якщо в цих районах, читайте більше 0,1 бар прес - ...означає, що в турбо все одно буде "завантаження" і проблема ? в іншому місці....riflettici...