Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 47 47

Обговорення: заздалегідь tdi edc16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    перебіг, стадії вибуху, стадії уприскування, цикл. Тепер я розумію, що ви мали на увазі, біг ? занадто загальний характер.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    comunquese ви хочете, ми можемо міркувати разом, на кінчиках форсунок дизельних двигунів, починаючи з дано в мг iq стандартний двигун vw tdi 150cv...ви ж самі сказали, що від золота вдихне 55mg дизель.. тепер у нас сказав, що це iq і по відношенню до однієї ін'єкції для переміщення корисно..ок? але до 4500 оборотів в хвилину, скільки гонок корисні ми?? просто c'? розрахунок зробити і cio? враховуючи, що 4-тактний,як вже? сказав,що має хід кожні 2 оберти колінчастого валу розрахунок sar? 4500(об / хв) х 2=9000, отже, в хвилину ми маємо 9000 ін'єкції....тепер, якщо в ін'єкції, ви inettano 55mg в 9000, який sar? кількість?? для цього потрібно помножити один iq/хід для інших, але спочатку ми повинні перетворити iq від ваги(міліграм) на об'єм (centimetricubici), щоб зробити це, розділіть 55mg, щоб 0,85(коефіцієнт перетворення), в результаті sar? 55/0,85=64,8 millimetricubici але не хочемо їх в dc, отже, стають 6,48 dc або, якщо ми хочемо округлити дефект буде 6,5 з постійного струму на впорскування..ок??тепер у нас є iq в обсяг повернемося помножити з ін'єкції в хвилину, що раніше ми розраховується..результат потім sar? 9000 x 6,5=58500 centimetricubici в хвилину, що ? у enormit?...у порівнянні з 550cc, що ти сказав, загасити я не розумію, які форсунки...
    у будь-якому випадку, якщо я неправильно деякі розрахунки, пакет-хто ? більш обізнана мене в області втрутитися і виправити...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Вибачте манро, але кроки корисні не зустрів???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    насправді я був неправий, робити розрахунки!!! до 4500 оборотів в хвилину, ви 2250 ін'єкції в хвилину..., які множаться на 6,5 см
    2250 х 6,5=14625cc в хвилину і ancoraun enormit?..практично більш 14,6 літрів у хвилину.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •