Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Розходження ЕКЮ

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19

Розходження ЕКЮ

Привіт,
    у мене є сумніви, що мене міст: я хотів би купити мені те, що мені прочитати і змінити екю з мого автомобіля, але я, розуміючи, що я б пі? обладнання... зокрема, я маю наступні автомобілі:
    - Lancia Delta evo - блок управління IAW - від того, що я зрозумів, треба планувати нову eprom... на щастя, я вже? його zoccoletto зварних скільки вже? зіставляється, - але з допомогою якої програми я можу прочитати це eprom??? Нападаючи bdm з дімою (якщо такі буду), я міг би прочитати і змінити його вільно?
    - Alfa Romeo Gt jtd - це повинен бути бош - які апаратні засоби/програмне забезпечення мені необхідно?
    - Renault Clio RS phase1 2001 року - абсолютно не знають, але я читав, що ? важко взаємодіяти з цим ебу...
    - блок управління Athena GetData, практично walbro - ? встановлена на автомобіль, ралі, і я бачив, що є паралельний кабель додається, як я можу розмовляти з цією??

Я впевнений, що якийсь користувач тут я potr? допомогти... наперед дякую....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    Занадто важке питання??? Не думаю... help me!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    тоді для delta, вам потрібен нормальний програматор eprom!!!!
    GT звичайний півник або bdm враховуючи, що монтує edc16!!!
    для clio слід leggelra з коня, однак і побачити, що ecu монтує!!
    Для walbro, вам потрібен програміст послідовний walbro з sw, присвячений!!!!!!!!

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Деякі речі li знаходитесь на магазин в режимі on-line форум,для тих, хто не є ми бачимо, що ви можете зробити,якщо ми можемо допомогти, ви можете звернутися в лічку
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    але з дбм, не ? дозволяє читати всі блоки управління? мені, можливо, ви приймете для днища, але ще не розумію нічого.... я думаю, що, відкривши будь-який блок контакти будуть завжди...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    звичайно, з bdm ви можете прочитати резервного копіювання і quest чином, запобігання будь-яких проблем, які можуть виникнути.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    і те, як хтось сказав: "питання виникає спонтанно...", з bdm, я можу читати і робити резервне копіювання, у той же час я не можу писати??? Cio?, clio 2001 року ви не можете зіставити навіть через bdm або мені потрібно, щоб змусити півня або mpps?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав CiccioBr Visualizza Messaggio
    і те, як хтось сказав: "питання виникає спонтанно...", з bdm, я можу читати і робити резервне копіювання, у той же час я не можу писати??? Cio?, clio 2001 року ви не можете зіставити навіть через bdm або мені потрібно, щоб змусити півня або mpps?
    з BDM можна читати і писати всі свої авто, окрім Athena, що avr? один schedino-іншому. Звичайно, якщо ви берете, наприклад BDM 100 від форуму ви отримуєте в комплекті 3 schedini: marelli, delphi і siemens. Якщо ви хочете зіставити інший ecu і не знайомі зі зварних швів потрібно отримати його schedino підходить. Однак, на мою думку натисніть зв'язатися з msport, які, безумовно, щоб справу вдалося? у rintracciarti інтерфейс і спеціальне програмне забезпечення. У BDM, навіть якщо закони, то у вас не буде драйвера, щоб його змінити, і, отже, необхідно змінити його в 2d...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    19
    спасибі за пораду!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    нічого не зрозумів.. але коли ти купив ебу вам не дали кабель і програмне забезпечення для установки імені?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •