з цього ke я знаю, я все edc17 мають розрядних комутаторів,вам потрібно тільки знати, де він знаходиться. Для edc 16 мова ? крім того, вони й інших немає
з цього ke я знаю, я все edc17 мають розрядних комутаторів,вам потрібно тільки знати, де він знаходиться. Для edc 16 мова ? крім того, вони й інших немає
switch off або on, а перемикач off\on!!!
ви можете увімкнути або вимкнути, якщо ви знаєте, з точки DPF на сигнальної лампи ременів безпеки індикатор світла місці fulmninata і все, що можна включити і вимкнути в машині!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
спасибі всім......дуже цікаво, я тільки з ecm, тому я ? дуже важко знайти....ми повинні розуміти, де знаходяться, на що вони діють.....хто знає, якщо є можу' витягти що-небудь...
ну і даремно...якщо ви знаєте, де діють практично можна зробити все, що ви хочете з ecu..типу увімкнути-вимкнути лінії can,maf,dtc egr,fap,ecc,ecc....щоб знати, pe? різних зон switch off, як мінімум, хоче, щоб ми winols з такою damos, присвячений....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
варто, так що присвятити себе вивченню winols.... я буду з задоволенням....хоча я читав, що, здається, трохи важко....але не спасіння не'? від мене, кинути в рушник..я повинен накликати на sw.....і тоді damos...