Моя EDC17CP03 ? бронювали з півень v2 офіційний, але термін дії підписки минув, отже, з версії v49 Прошивки; той же двигун 3er 143cv/177cv/204cv (N47, навіть якщо вони змінюються досить небагато речей, серед трьох!
Моя EDC17CP03 ? бронювали з півень v2 офіційний, але термін дії підписки минув, отже, з версії v49 Прошивки; той же двигун 3er 143cv/177cv/204cv (N47, навіть якщо вони змінюються досить небагато речей, серед трьох!
L antituning і було зроблено від автовиробників, для
уникнути, що ECU може бути порушений з нас tuners
На практиці ви можете прочитати через послідовний порт, але при спробі написання
збій ECU хоча прости l l ori автомобіль не заводиться
ця система і була активована з 2009 року, але я не
довіряю також моделі вперше читаю buckup і тоді я намагаюся, але як говорить стара
сказано, зроблено, закон знайшли обман, звичайно, ce, щоб сказати, що ви повинні
витратити гроші, щоб готуватися, в іншому випадку ви обмежені і
що сказати, ми повинні страждати, щоб заробити eurozzo
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
* msport:
Ви праві, я cappellato я, не було v49 але v53, мені здається, тому з підписки ще не минув; ? закінчується через кілька днів, що вона була написана моя. У будь-якому випадку ? було на стійці, щоб відобразити власні якісь проблеми з протоколами antituning!
Вибачте, якщо іноді я роблю трохи заплутаним, я асиміляції, так багато інформації, що кожен tando мій мозок йде у ханг.
не проблема важлива і уточнити факти, в іншому випадку ви залишите невірну інформацію.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Але тільки в bmw розробили метод antituning х автомобілів після 2009 року?
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
я повідомив р?..і схоже, що майже всі виробники автомобілів на використання цієї системи на своїх диспетчерів...
потім очей!!!
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
А попит пантера,
який будинок приймає це antituning?
головним чином, я думаю тільки про edc-med17 від другої половини 2009 року або автомобілі також попередні, які були оновлені екю, після цієї дати вони це stramaledetto системи....інформація безпечних будинках, є:bmw і audi або групи vag, як правило,...але я думаю, що навіть mercedes і fiat мають antituning...сумніви, запитайте на форумі...
для edc16 не існує нічого подібного, як antituning інвестування стають пов'язані strettamentead типу мікро..tricore з ecu, описані вище....для інших повторюю..якщо сумніваєтеся-запитаєте...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...