-
Привіт я збільшила км панда! Я не зміг зменшити.....
Ви можете спробувати його 99999 зробити це scavallare і т. д..........
Коли засіб-автомобіль свинки, пробую...
-
Привіт усім;
сьогодні у мене була така ж проблема; я хотів використовувати Torque на Android (samsung), але пристрій Bluetooth не ? доступна він-пристрої для сполучення.
Здається, що в деяких Смартфонах samsung, сервіс SPP (serial через Bluetooth) не включений.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я використовую його на galaxy tab 2 7" немає проблем такого роду ...
-
Здрастуйте, Tom;
я сподіваюся, що не піти, теж поза Теми.
Сьогодні я оновив свій Galaxy Ace з ОС Android (2.3.6), але нічого; ти на свій Смарт, ви зробили прив'язку пристрою?
Або після запуску програми Torque, перебуваєте ELM327 в налаштування?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Привіт
Спочатку потрібно зв'язати. l інтерфейс ELM327 на свій смарт або планшет, то перебуваєте під параметри крутний момент, в пристроях bluetooth
-
Привіт, сьогодні я вирішив; я підтверджую, що Samsung Galaxy Ace з Android 2.3.6, є помилка в стеку bluetooth; тип пристрою послідовного SPP (ELM327 bluetooth) не пов'язаних.
http://zornsoftware.codenature.info/...id-phones.html
Я знайшов додаток для установки, який обходить цю проблему: ви називаєте "BLuetooth Class Нуля"; у мене встановлена, я пов'язаний пристрій і тепер крутний момент підключається.
Для подальшого підтвердження сказаного, з іншого смартфон, "Samsung Nexus", пару з пристроєм ELM327 ? відбулося без проблем.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
На galaxy tab 2 7" у мене android 4.1 ? я не в цьому проблема
а крутний момент pro ? гарне програмне забезпечення
-
Так, сьогодні я купив.
Я бачив, що c'? сколково? введіть Pid користувальницькі; мене цікавить переглянути динаміку? паливо впорскується, зокрема, в системах EDC16:
ви знаєте, який pid запит? Мій друг-механік, ми можемо прочитати справа? вводити на автомобілі Fiat EDC15 Renault EDC15 або МБ EDC16, засіб діагностики (не пам'ятаю назву), але ми не можемо з допомогою інструменту Bosch! Я хотів би зрозуміти, який PID запит.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Інструмент bosch не знаю ...
-
рада вимкнути сервіс на fiat типів croma-брава і т. д elm яке програмне забезпечення використовувати
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму