Це точно!!!
75% ? початкова ? рядки прямо cio? значення fffff
серійний = OBD
Привіт всім....коли я привів другий раз півник клон, щоб прочитати екю моєї 147, не даючи потрібне значення стану акумулятора, що gi? до речі, мого першого він пішов пішки, а не я., в один момент, як тільки він закінчив читання, повертаючи ключ і намагаюся привести в рух, коміків? блимає все, і так багато відмови поспіль на дисплеї. було розряджати акумулятор. у цей момент ламатися і поклав на мотоцикл, але півник не хотів ще дізнатися, прочитати, також роблять пониження та інші різні тести(якийсь стрибок напруги, не знайшовши, відключений).!це і мій перший невдалий пригода, яка, на щастя, закінчився добре.
Проблеми були тільки на запис,читання, нічого не відбувається, ви можете зняти також поршневий палець під час читання
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
але , я перший досвід, не бачачи машини, що, як тільки я ключ йому дати averie і мигати всі індикатори,....я думав, що б створили пошкодження eprom і щось такого роду, в той час як він був тільки розряджати акумулятор. Я хотів підкреслити той факт, про важливість стану акумуляторної батареї, коли ви працюєте з писання/читання eprom, тому що в будь-якому випадку ви йдете працювати частинами двигуна з витратою енергії( датчики, виконавчі механізми, блок управління,насоси, etc..) без цього буде заряджатися від генератора, з подальшими проблемами блокування у випадку, якщо ви пишете.!