Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 36

Обговорення: Карту альфа 159 120 л. с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.
    Привіт, спасибі за страву, але як і раніше не s? добре або нічого, як рухатися з soft плані, я намагаюся.
    Спасибі.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я дізнався, qu?, і я не експерт...насправді.
    Ви побачите, що там заїзд...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    привіт, хто м id? руку до ліквідації управління fap на цій машині.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    привіт, хто м id? руку до ліквідації управління fap на цій машині.
    Ось ваш файл з egr off і fap off... не питайте мене, як я це зробив, чому? я використовував ecusafe2 для їх управління...scorrilo в 2d і дивитися відмінності...для мене він працює так як я такої ж машини, але 150cv.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Ось ваш файл з egr off і fap off... не питайте мене, як я це зробив, чому? я використовував ecusafe2 для їх управління...scorrilo в 2d і дивитися відмінності...для мене він працює так як я такої ж машини, але 150cv.
    спасибі, що ти був ультра хороше? на жаль, я не маю права, щоб його можна було скачати, може бути, в лічку, нічого?.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    спасибі, що ти був ультра хороше? на жаль, я не маю права, щоб його можна було скачати, може бути, в лічку, нічого?.
    Я не думаю, що відрегулювати...спробуйте відправити pm msport і подивитися, що він говорить вам, якщо ви дозволяєте мені, то не з'? проблема, в іншому випадку вам доведеться почекати корисні повідомлення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Я не думаю, що відрегулювати...спробуйте відправити pm msport і подивитися, що він говорить вам, якщо ви дозволяєте мені, то не з'? проблема, в іншому випадку вам доведеться почекати корисні повідомлення...
    Та нормально, як новачок, я прошу вибачення, якщо, може бути, смію у чому-то не регулярно fap допоможіть мені зрозуміти, з ecm, які адреси?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    не треба мені ніякої pm добре знаєте правила, в іншому випадку я запрошую вас прочитати, крім того, я хочу вам нагадати, що ми тут, щоб допомогти, як ми abbiamno зробив з вами, але не для того, щоб розмістити каша готова, у іншому випадку замість обміну ми можемо назвати роботи безкоштовно,сьогодні просто видалити fap і egr на edc16 c39 якщо ви не здатні запитують, info, і ви отримаєте куди вони прибули, а також родинні ще трохи доброї волі, якщо ви не хочете робити навіть не мало зусиль, ну в такому випадку є сервіс files on line-форум, і ви платите за тих, хто робить це ремесло,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    я за, принаймні, зрозуміти, в 2d адреси перевірити було тільки в цьому, що я хотів.
    привіт.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •