привіт, хлопці, як зазвичай, я стикаюся завжди мільйон проблем, близько 2 місяців тому, я йду, щоб зробити defap на 307 2.0 hdi edc15c2, нічого складно в написанні, я не зрозумів ніколи, що сталося, але справа в тому, що я писати прикута до met?, добре, вимкніть ебу, переписати пам'ять, і поставлю на блок управління.... нічого не робити, не хочете ділити.... весь день намагаюся з pp2000, але нічого не робити.... на наступне ранок, я повернуся, all цех, віддаю все, ori, riallineo (що зроблено за день до цього) чарівно машини частина.... я читаю файл, defappo, і переписати.... все чудово.... я вмикаю машини, через 5 хвилин на мотоциклі.... буває, що гарний.... в bsi йде у вогонь.... і від них починається красивий....
є 2 місяці, що sbatto голову на цій машині....
я йду в руїнах, я не знаходжу bsi valeo одно, я беру комплект з bsi класичної 95160, ключ і блок управління.... я поклав на все, і машина не так добре, recovery для зондів температури, з такою централізованою, що не працює, скла не працюють і т. д.....
інший день я повертаюся в руїнах, я беру bsi одно, що орі, з ключем, але ecu пропала....
я ставлю на ecu оригінальні immo off, але факт залишається контрольна лампа несправності двигуна горить з помилками в діагностиці, що не стерти,
зараз я подуманы, що....
когось є файл діви для bsi valeo, зі спалахом і e2prom діви для ecu??
кількість hw ecu ?: 0 281 010 779
спасибі, хлопці!!!